Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΡΙΖΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
None

ΡΙΖΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Σαρωτικές αλλαγές αποφασίστηκαν στην ιεραρχία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και των Ατμοηλεκτρικών σταθμών του ενεργειακού κέντρου της περιοχής.
Αλλάζουν όλοι οι διευθυντές των σταθμών και όλοι οι ορυχειάρχες, στο πλαίσιο της αναδιάταξης του στελεχικού δυναμικού που αποφάσισε ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του δ.σ. της ΔΕΗ, Τάκης Αθανασόπουλος. Ο τελευταίος έλαβε την απόφαση του «ριζικού ανασχηματισμού» κατόπιν εισηγήσεων του γενικού διευθυντή ορυχείων, Κωνσταντίνου Μελά και του αναπληρωτή διευθυντή Παραγωγής, Δημήτρη Λάπα. Ειδικότερα αποφασίστηκαν οι παρακάτω αλλαγές:
Στο Νότιο Πεδίο ορίστηκε ορυχειάρχης ο Γιάννης Ιωακείμ, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ορυχειάρχης του Ορυχείου Καρδιάς.
Στο Ορυχείο Καρδιάς ορίστηκε ορυχειάρχης ο Κώστας Μαχτής, μέχρι τώρα Τομεάρχης Εκμετάλλευσης του Νότιου Πεδίου.
Στο Ορυχείο Κυρίου Πεδίου προάγεται σε ορυχειάρχης ο Αντώνης Τσαλίδης, ο οποίος κατείχε τη θέση του Τομεάρχη Εκμετάλλευσης.
Στο Ορυχείου Αμυνταίου μετακινείται στη θέση του ορυχειάρχη Ο Νίκος Γκαναβάρας, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν ορυχειάρχης του Κύριου Πεδίου.
Αλλαγές συντελέστηκαν και σε υψηλό επίπεδο της ιεραρχίας του λιγνιτικού κέντρου.
Ο μέχρι πρότινος ορυχειάρχης του Νοτίου Πεδίου, Στέφανος Παλαβός αναλαμβάνει Βοηθός Γενικού Διευθυντή του ΛΚΔΜ, με αρμοδιότητα στον μεταλλευτικό τομέα. Επίσης, βοηθός γενικού διευθυντή με αρμοδιότητα στον ηλεκτρομηχανολογικό τομέα αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χαριτόπουλος. Ο μέχρι τώρα βοηθός γενικού διευθυντήςΦίλιππος Φίλιος, καταλαμβάνει τη νεοσυσταθείσα θέση του Οργανικού Βοηθού Διευθυντή. Αλλαγή έχουμε και στον Τομέα Περιβάλλοντος, όπου τη θέση του μέχρι τώρα διευθυντή Δημήτρη Ζαραφίδη καταλαμβάνει η Μελίνα Ανδρεάδου. Επίσης στη Μονάδα Οικονομικής Παραλούθησης δημιουργήθηκαν δύο τμήματα: Στο Οικονομικό αναλαμβάνει προϊστάμενος ο Κώστας Καραγιώργος και στις Προμήθειες ο Δημήτρης Ζαραφίδης.
Τέλος, για το ΛΚΔΜ, ο μέχρι τώρα διευθυντής του ορυχείου Αμυνταίου Χρήστος Σταφυλίδης μετατίθεται στην Ομάδα Παρακολούθησης Έργου.
Ριζικές είναι οι αλλαγές στους σταθμούς παραγωγής, όπου προκάλεσε αίσθηση η αντικατάσταση του Θεόδωρου Παπαδέλη από τον μεγαλύτερο σταθμό των Βαλκανίων, τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου τοποθετήθηκε ο μέχρι τώρα διευθυντής του ΑΗΣ Καρδιάς, Νίκος Αποστολίδης. Ο Θ. Παπαδέλης αναλαμβάνει επιτελική θέση, παραμένοντας στην περιοχή.
Στον ΑΗΣ Καρδιάς νέος διευθυντής είναι ο Μανόλης Παπαϊωάννου, μέχρι τώρα διευθυντής των υδροηλεκτρικών εργοστασίων.
Διευθυντής του ΑΗΣ Αμυνταίου ορίστηκε ο Γιώργος Μούκας.
Στον ΑΗΣ Μελίτης παραμένει διευθυντής ο Αναστάσιος Λοβάτσης, ο οποίος μέχρι τώρα ασκούσε παράλληλα καθήκοντα διευθυντού και στον ΑΗΣ Αμυνταίου, αλλά πλέον διαχωρίστηκαν διοικητικά οι δύο σταθμοί.
Στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας η κατάσταση παραμένει αμετάβλητη, καθώς δεν μετακινείται ο διευθυντής Δημήτρης Παπαβραμίδης.
Οι νέοι διευθυντές των σταθμών θα αναλάβουν καθήκοντα στη 1 Μαΐου, ενώ στα ορυχεία η ανάληψη των νέων καθηκόντων θα γίνει νωρίτερα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team