Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ξεκινά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: Ξεκινά η λειτουργία της Τηλεθέρμανσης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email


Δάλλας


tilethermansi

Άρχισαν να μειώνονται οι οφειλές καταναλωτών στη ΔΕΤΗΠ

Ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η έναρξη λειτουργίας της τηλεθέρμανσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης.
Η εκκίνηση λειτουργίας της τηλεθέρμανσης γίνεται λίγο εσπευσμένα φέτος, λόγω της πτώσης της θερμοκρασίας στην περιοχή, ιδιαίτερα κατά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Επισημαίνεται ότι η θερμότητα θα παρέχεται σταδιακά, καθώς αυτή τη στιγμή προθερμαίνεται το δίκτυο ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή εκκίνηση και η πλήρης λειτουργία του συστήματος και να αποφευχθούν τυχόν ζημίες στο δίκτυο. Και παρά το γεγονός ότι αρκετοί καταναλωτές θα αρχίσουν να έχουν από αύριο ζεστό νερό στα σπίτια τους, το δίκτυο αναμένεται να έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρ3α.
Η ΔΕΤΗΠ τονίζει ότι, στα πλαίσια του κοινωφελούς σκοπού και της κοινωνικής αλληλεγγύης θα διατηρήσει την ίδια τιμή πώλησης της θερμότητας για πέμπτη συνεχή περίοδο, που είναι 37,74 ευρώ ανά MWH πλέον ΦΠΑ 13% και που φέτος θα αντιστοιχεί στο 25% του αντίστοιχου κόστους πετρελαίου, για τιμή πώλησης 1,40 ευρώ ανά λίτρο.
Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα η ΔΕΤΗΠ παρακαλεί τους εξουσιοδοτημένους διαχειριστές των οικοδομών να απευθύνονται στην επιχείρηση, στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών 24630-55745 ή στα τηλέφωνα της Δ.Ε.ΤΗ.Π. (24630-54 420, 54 421, 54 422) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή να αφήνουν το μήνυμά τους στον τηλεφωνητή όλο το 24ωρο.
Στο μεταξύ η επιχείρηση απευθύνει νέο κάλεσμα προς τους καταναλωτές «να εξοφλήσουν άμεσα τις οφειλές της προηγουμένης περιόδου και στο εξής να εξοφλούν εμπρόθεσμα τους περιοδικούς λογαριασμούς τους, ώστε να υποστηρίξουν με την συνέπειά τους την ΔΕΤΗΠ για να μπορεί η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να διατηρήσει το χαμηλό τιμολόγιό της». Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Π» συνεργεία της επιχείρησης ξεκίνησαν τη διακοπή παροχών θερμότητας σε όσες οικοδομές οφείλουν το σύνολο της κατανάλωσης της προηγούμενης περιόδου (2012-2013).
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή 554 οικοδομές χρωστούν στη ΔΕΤΗΠ συνολικό ποσό ύψους 713.000 ευρώ, ενώ με βάση επείγουσα ειδοποίηση της ΔΕΤΗΠ στις 11 Σεπτεμβρίου το ύψος των οφειλών 766 οικοδομών προς την επιχείρηση από ανεξόφλητους λογαριασμούς ανέρχονταν στις 929.243,86 ευρώ.
Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» – 40 συνεντεύξεις του Γιώργου Λιάνη με σημαντικά πρόσωπα θα λάβουν «σάρκα και οστά» την Κυριακή στην Πτολεμαΐδα – Όσα είπε ο γνωστός δημοσιογράφος για το Αμύνταιο, την Πτολεμαΐδα και την «παρακμή» της Ελλάδας σήμερα -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail «Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα» τιτλοφορείται το νέο βιβλίο του Γιώργου Λιάνη, ένα βιβλίο συλλογή σαράντα συνεντεύξεων που ...