Αρχική > Uncategorized > ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
None

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Στο κοσμικό κέντρο Νυχτέρι στο Αμύνταιο πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του εμπορικού συλλόγου Αμυνταίου. Ο νέος πρόεδρος και το νέο διοικητικό συμβούλιο – Πρόεδρος Μπουτσης Βασίλης, Τσουτσα Ελένη, Ιωαννιδης Μιχάλης,Ηλίας Νίκος, Ναντσης Δημήτρης, Γεωργιτσα Αθανασια, Παρθένα Μωυσιαδου καλωσόρισαν τους προσκαλεσμένους και ευχήθηκαν η κρίση της οικονομίας να γίνει λιγότερη με την προσπάθεια όλων.
Παραβρέθηκαν ο Βουλευτής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, ο Αντινομαρχης Φλώρινας κ. Αντωνιάδης Ιωάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Αριστείδου Άρης, οι πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Ταλλιδης Θωμάς, κ Πανταζης του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς, εκπρόσωποι των συλλόγων αρτοποιών, θερμουδραυλικων, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αμυνταίου Μπαντης Ζήσης και ο Αντιδήμαρχος Αμυνταίου κ. Γεωργιαδης Άκης ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου κ. Ρακοπουλος Άγγελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αποστολου Θεόδωρος, Τσωκλης Δημήτριος, Κουρρη Άννα, Τζηγας Θωμάς, Πετριδου Ελσα. (Ο Δήμαρχος απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους).
Την λαχειοφόρο αγορά με τα δώρα από τα καταστήματα της περιοχής κλήρωσαν πλούσιες εκπλήξεις ενώ τη χρυσή λίρα το νούμερο 144 που τράβηξε ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Κωνσταντινοδης κέρδισε η κ. Παπαβασιλειου Αναστασία Κέφι χορός και γλέντι ακολούθησε με την συνοδεία της ορχήστρας ΜΟΥΣΙΚΟΡΑΜΑ.

Περικλής Ροϊδης

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team