Αρχική > Uncategorized > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
None

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στην τροποποίηση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ ΟΤΑ της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για τη λειτουργία του συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προχώρησε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Πτολεμαΐδας.
Ως γνωστόν ανατέθηκε στη ΔΙΑΔΥΜΑ η άσκηση αρμοδιότητας για την διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) από 1/7/2005 μέχρι το 2038, έτος λήξης διάρκειας της ΔΙΑΔΥΜΑ βάσει του ισχύοντος καταστατικού της.
Η διαχείριση των ΑΣΑ περιλαμβάνει την προσωρινή αποθήκευση , τη μεταφόρτωση, την αξιοποίηση και την διάθεσή τους, τη λειτουργία των υφιστάμενων εγκαταστάσεων διαχείρισης αποβλήτων καθώς και τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την λειτουργία των έργων ή δραστηριοτήτων που απαιτούνται για να επιτευχθεί σταδιακά η ολοκληρωμένη διαχείριση.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε:
• Την υπογραφή της νέας προγραμματικής σύμβασης μεταξύ των 61 ΟΤΑ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την «Λειτουργία του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
• Παραχωρεί στη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ για την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων του Δήμου ως χρήστης του Συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων, το ποσό που αναφέρεται στη σύμβαση από τα ανταποδοτικά τέλη που εισπράττονται από την ΔΕΗ και το οποίο θα καθορίζεται και θα αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο.
• Ορίζεται ο Δήμαρχος για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και τον εξουσιοδοτεί να υπογράψει κάθε άλλο αναγκαίο έγγραφο που απαιτείται για την υλοποίηση της προγραμματικής αυτής σύμβασης.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...