Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Πράσινο «φως» για προσλήψεις με συμβάσεις έργου
None

Πράσινο «φως» για προσλήψεις με συμβάσεις έργου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΈγκριση για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου για το 2009 έδωσε το δημοτικό συμβούλιο Πτολεμαΐδας, στη συνεδρίασή του στις 20 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, Κων/νου Ανδρεάδη, ο προγραμματισμός των προσλήψεων ανέρχεται συνολικά σε ογδόντα επτά 87 θέσεις με συμβάσεις έργου και σε έξι (6) θέσεις ως έκτακτο τεχνικό προσωπικό.
Από τις θέσεις αυτές 53 αφορούν ειδικότητες ΥΕ εργατών Πάρκων, εργατών γενικά και φυλάκων ενώ οι υπόλοιπες είναι θέσεις πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ειδικότερα με βάση τον προγραμματισμό προβλέπονται 30 θέσεις εργατών για τα πάρκα, 22 εργατών γενικών καθηκόντων και 20 φυλάκων (για τη φύλαξη του χώρου της πρώην ΑΕΒΑΛ, τη φύλαξη του Πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και τη συντήρηση και φύλαξη του πάρκου Εκτάκτων Αναγκών).
Με βάση τον προγραμματισμό 4 εργάτες προορίζονται για την καθαριότητα του Κυνοκομείου, 4 για έργα καθαρισμού και φροντίδας των κοιμητηρίων και 4 εργάτες γενικών καθηκόντων για θέματα πυρασφάλειας και την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών.
Σημειωτέον ότι οι υποψήφιοι για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να είναι ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης).
Προβλέπονται επίσης θέσεις Ψυχολόγου, Κοινωνικού Λειτουργού, δύο θέσεων ατόμων ΔΕ με γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Ιατρού Εργασίας, Μηχανικών, Πληροφορικής και Ηχοληπτών. Συγκεκριμένα προγραμματίστηκε η πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου, ορισμένου χρόνου, ενός (1) Ψυχολόγου ΠΕ, για την ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτικό έργο σε ευπαθείς ομάδες. Ενός (1) Κοινωνικού Λειτουργού ΤΕ για τη δημιουργική απασχόληση και εκπαιδευτική δραστηριότητα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, δύο ατόμων με γνώση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η πρόσληψη ενός (1) Ιατρού Εργασίας για διατήρηση των συνθηκών υγιεινής στους χώρους εργασίας του δήμου, μία θέση ΤΕ Ζωικής Παραγωγής για το κυνοκομείο, δύο (2) ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών, ενός (1) ΠΕ5 Μηχανολόγου Μηχανικού, ενός (1) ΠΕ6 Τοπογράφου μηχανικού, ενός (1) ΠΕ Μηχανικού Περιβάλλοντος, ενός (1) ΠΕ Πληροφορικής, δύο (2) ΔΕ Ηχοληπτών για τεχνική υποστήριξη και μία (1) θέση ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού.
Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε και η πρόσληψη έκτακτου τεχνικού προσωπικού για το 2009 με συμβάσεις ορισμένου χρόνου ΔΕ (δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης): Μία (1) θέση Ηλεκτροτεχνιτών Οχημάτων, μία (1) Χειριστών Μηχανημάτων Έργων, μία (1) Τεχνιτών Μηχανημάτων, μία (1) Χειριστών σαρώθρου, μία (1) χειριστών καλαθόσφαιρου σαρώθρου και μία (1) Χειριστών γεωργικών μηχανημάτων.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Θολό» το τοπίο για το άνοιγμα των σχολείων -Κεραμέως: Αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και την απόφαση του πρωθυπουργού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι ειδικοί είναι οι αρμόδιοι για να ανάψουν το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των σχολείων επισήμανε σήμερα ...