Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Πορεία προς την αλλαγή σκυτάλης
None

Πορεία προς την αλλαγή σκυτάλης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Γράφει ο Αντώνης Πουγαρίδης,
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Υποψήφιος
Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό
«Συμμαχία των Πολιτών για τη Δ. Μακεδονία», του Γιώργου Δακή.

Ένα πράγμα με κάνει να αποδεχτώ την καινούρια μου απαιτητική καθημερινότητα. Η δίψα των ανθρώπων να υποστηρίξουν νέα πρόσωπα που θέτουν εαυτόν στην υπηρεσία του τόπου τους. Ειδικά από τη στιγμή που προσπερνάμε τον ανανεωτικό χαρακτήρα της υποψηφιότητας μου, και η συζήτηση πάει σε θέματα ουσίας, αυτή η δίψα γίνεται απαίτηση.
Με παρακινούν άνθρωποι κάθε ηλικίας, να επιδείξω τον τσαμπουκά μου κοινοποιώντας θέσεις, προτάσεις και διεκδικήσεις. Έγινε κατανοητό, πως οι παλιές συνταγές δεν περπατάνε πλέον!
Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε με μερικούς φίλους, να ενεργοποιήσουμε τη γενιά μας, φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Οι εξελίξεις στους τομείς της Ενέργειας, του Περιβάλλοντος, της Ανάπτυξης και της Αγοράς Εργασίας, ταρακούνησαν τις μικρές ηλικίες, και τους οδηγούν στην αναζήτηση βέλτιστης εκπροσώπησης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Το ζητούμενο γι’ αυτούς, είναι να έχουν εκπροσώπους με τους οποίους έχουν κοινά χαρακτηριστικά και βιώματα. Να προέρχονται από τα σπάργανα της κοινωνίας.
Καθώς η ροή της αυτοδιοικητικής κουβέντας συνεχίζεται, αρχίζει να διαφαίνεται μια αισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι. Η εμφάνιση της επόμενης γενιάς αυτοδιοικητικών επιβάλλει στην κοινωνία, να σκεφτεί αναπτυξιακά, με όλες τις ερμηνείες της λέξης.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team