Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > «ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
None

«ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤρεις ξεχωριστές κουκλοθεατρικές παραστάσεις είχαν την ευκαιρία τα μικρά παιδιά της πόλης και της ευρύτερης περιοχής στο κατάμεστο από κοινό Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Νεολαίας, το Κουκλοθεατρικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εορδαίας, ανέβασαν την παράσταση «Τα τρία μικρά λυκάκια» του Ευγένιου Τριβιζά.
Σύμφωνα με την υπεύθυνη της Κουκλοθεατρικής Ομάδας Πτολεμαϊδας Καλλιρρόη Λέκα, πρόκειται για ένα σύγχρονο παραμύθι με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, που άρεσε στα παιδιά, τα οποία συμμετείχαν στη διάρκεια της παράστασης, ενώ το βασικό μήνυμα που στέλνει είναι ότι η «παρεξήγηση» είναι λίγο συγκριτική και δεν έχουμε λόγους να διαταράσσουμε τις σχέσεις μας, καθώς το παραμύθι καταλήγει στο να ζούμε όλοι ειρηνικά.
Στο πλαίσια της καλής συνεργασίας του με τον Δήμο Πτολεμαΐδας το Κουκλοθεατρικό Εργαστήρι, θα συνεχίσει να προσφέρει κουκλοθεατρικές παραστάσεις που ψυχαγωγούν, διασκεδάζουν και διδάσκουν τα παιδιά και στέλνουν πληθώρα μηνυμάτων.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΥπΑΑΤ Μάκης Βορίδης: Θεσπίζεται διαβατήριο για τα ιπποειδή με στόχο την περαιτέρω θωράκιση των δικαιωμάτων τους

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνέχεια των αδιάκοπων προσπαθειών που καταβάλλει το Υπουργείο για ...