Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
None

ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΧΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην τελευταία εκδήλωση ως Σωματείο Συνοριοφυλάκων, μετά την ένταξή τους στην Ελληνική Αστυνομία, πραγματοποίησαν οι Συνοριακοί Φύλακες του Νομού Φλώρινας.
Ήταν μία εκδήλωση με πολλαπλό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά της θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε κοινωφελή ιδρύματα, ενώ οι Συνοριακοί Φύλακες τίμησαν και τον Υποστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Κων/νο Τζέκη για την συμβολή του στη δημιουργία του Σώματος.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης επισημάνθηκε από όλους τους ομιλητές: Αντινομάρχη κ. Αντωνιάδου, Πρόεδρο ΤΕΔΚ Ν. Φλώρινας κ.Ηλιάδη, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μανούρη και από τον τιμώμενο κ. Τζέκη, η μεγάλη προσφορά των Συνοριοφυλάκων στην περιοχή, η συμβολή στην άνοδο του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών και στην πάταξη της λαθρομετανάστευσης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Διοίκηση τίμησε επίσης τον ταμία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Γιώργο Ψαλίδα για την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Ρώτα την καρδιά σου» – Μια ταινία για τους Κρυπτοχριστιανούς του Πόντου!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Πρόκειται για μία ταινία του 2010 με τίτλο «Ρώτα την καρδιά σου» (Yuregine Sor) που πραγματεύεται ένα θέμα ...