Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ
None

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιουνίου 2008 ο 3ος Πανελλήνιος Ποδηλατικός Γύρος της Λίμνης Σερβίων – Πολυφύτου.
Ο ποδηλατικός γύρος διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη (14 Ιουνίου).
Οι συμμετοχές φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με τη συμμετοχή πάνω από 380 ποδηλατών, αθλητών συλλόγων αλλά και ερασιτεχνών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.
Η γενική εκκίνηση δόθηκε από το πάρκο του Εθελοντή Αιμοδότη στην πόλη των Σερβίων και η αγωνιστική από την αρχή της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων.
Η διαδρομή που ακολουθήθηκε είναι η παρακάτω:
Σέρβια – Υψηλή Γέφυρα Σερβίων – Ίμερα – Φράγμα Πολυφύτου – Βελβεντό – Πλατανόρευμα – Δημαρχείο Σερβίων.
Το Σάββατο 21 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση -ενημέρωση με θέματα : «Εθελοντισμός – Αιμοδοσία» από την κ. Παπαιωάννου Γεωργία Διευθύντρια Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και «Διατροφή των Ελλήνων: που ήμασταν, που ήμαστε και τι λάθη κάνουμε» από τον κ. Γάκη Δημήτριο, χειρούργο μεταμοσχεύσεων, Διοικητή Πρόεδρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του και ο Νομάρχης Κοζάνης κ. Δακής Γεώργιος, φορείς της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Ο Δήμος Σερβίων θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Γάκη Δημήτριο, και την κυρία Παπαιωάννου Γεωργία για την παρουσία τους και την αγάπη που τρέφουν για τα Σέρβια .
Επίσης ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαιτέρως τον διοικητή του ΟΕΠΤΑ κ. Σπύρο Τάσο για την άψογη και ιδιαίτερη φροντίδα των ποδηλατών.
Τέλος ευχαριστούμε τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων, το ΕΚΑΒ και όλα τα αθλητικά σωματεία για τη συμμετοχή τους στον ποδηλατικό γύρο λίμνης Σερβίων – Πολυφύτου.

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σάββατο στα γήπεδα με το e-ptolemeos.gr- Τελικά Αποτελέσματα στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Πρόγραμμα Κυριακής

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Α΄ Κατηγορία Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας- ΠΑΣ Φλώρινας 2-2 (Ι. Παλλικρούσης 3ο, Μ. Παλλικρούσης ...