Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ISO 22000 (HACCP) Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών, με προσφορά προεγγραφής 40%!
None

Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ISO 22000 (HACCP) Επιθεωρητών/ Επικεφαλής Επιθεωρητών, με προσφορά προεγγραφής 40%!


Η εταιρεία CHECK POINT (www.checkp.info) διοργανώνει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “ISO 22000 Επιθεωρητές/ Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων HACCP ”, από 3 έως 6 Ιουλίου 2007, στην Ελληνική γλώσσα.
Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον STAREGISTER, (Αρ. Πιστοπ. SCC 08/06).
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν στα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του STAREGISTER. Δίνεται η δυνατότητα εγγραφής και στα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του RABQSA.
Το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, απευθύνεται σε υποψηφίους Επιθεωρητές (Εσωτερικούς και Οργανισμών Πιστοποίησης), Συμβούλους, Υπεύθυνους Διαχείρισης Ποιότητας, Υπευθύνους Τμημάτων, Υπευθύνους Τμήματος HACCP, Υπευθύνους Παραγωγής, Διοικητικό Προσωπικό, Στελέχη Επιχειρήσεων αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με το Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων. (www.checkp.info).
Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημόσιου ή του Ιδιωτικού τομέα.
Για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε Συστήματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων. (www.checkp.info).
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και επιθεωρούν Συστήματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000 (HACCP) (www.checkp.info).
Το κόστος του προγράμματος δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0,45. Πληροφορίες για την επιδότηση, καθώς και τα ειδικά έντυπα δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της CHECK POINT ([email protected]).
Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να ενημερωθείτε για την οικονομική προσφορά προεγγραφής (40% έκπτωση!), απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης της CHECK POINT κα Βίκυ Καρβέλα – Λ. Βουλιαγμένης 346A, 173 42 Αγ. Δημήτριος, Τηλ. 210-99.45.945, 210-99.41.241, fax 210-99.40.408, Email: [email protected], Web: www.checkp.info

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σάββατο στα γήπεδα με το e-ptolemeos.gr- Τελικά Αποτελέσματα στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Πρόγραμμα Κυριακής

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Α΄ Κατηγορία Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας- ΠΑΣ Φλώρινας 2-2 (Ι. Παλλικρούσης 3ο, Μ. Παλλικρούσης ...