Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Πινελιές δημιουργίας και μηνύματα αγάπης στο νέο ημερολόγιο 2010 των ΑμΕΑ
None

Πινελιές δημιουργίας και μηνύματα αγάπης στο νέο ημερολόγιο 2010 των ΑμΕΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΕντυπωσιακό, καλαίσθητο, με περιεχόμενο ουσίας και πινελιές δημιουργίας, κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο 2010 του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Εορδαίας του οποίου το κόστος της Έκδοσης ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου ο Δήμος Πτολεμαΐδας.
Μιλώντας για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Στέλιος Αντωναρίδης ευχαρίστησε τον Δήμο Πτολεμαΐδας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Γρηγόρη Τσιούμαρη για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος για την έκδοση του Ημερολογίου, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για την συνέχιση της λειτουργίας του «ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ» το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, κάνοντάς τα να αισθάνονται σημαντικά και δημιουργικά άτομα.
Στην υλοποίηση του Ημερολογίου συνέβαλε και η υπεύθυνη των τμημάτων Ζωγραφικής Τούλα Χαριτίδου, καθοδηγώντας τα παιδιά να εκφραστούν μέσα από τα έργα τους, ζωγραφίζοντας όμορφες εικόνες, που δείχνουν όχι μόνο τις ικανότητες αλλά και τη δύναμη της ψυχής τους.
Επειδή η προσπάθεια αυτή έχει ιερό σκοπό οι «2010 πινελιές δημιουργίας!!!» δεν θα πρέπει να λείψουν από κανένα σπίτι, κατάστημα ή υπηρεσία της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής.

ΚΟΥΛΑ
ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας : Διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «COVID-19 και Εμβολιασμοί» την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ, τα ΕΚΦΕ και τα ΚΠΕ Δυτικής Μακεδονίας ...