Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΛΚΔΜ – ΔΕΗ ΑΕ: Ειδική ανακοίνωση για τις πλαστές αιμοδοσίες

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΛΚΔΜ – ΔΕΗ ΑΕ: Ειδική ανακοίνωση για τις πλαστές αιμοδοσίες

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

kranos_dei

Πριν ένα χρόνο περίπου, αυτεπάγγελτοι «Προϊστάμενοι» με «σπουδές» στο Συνδικαλιστικό στίβο, «χορηγούμενοι» από Διευθυντικά υποχείρια τους στο Λιγνιτικό Κέντρο, πρωτοστάτησαν να εκτεθεί και να τιμωρηθεί κορυφαία Συνδικαλιστικό μας στέλεχος. Οι κραυγές τους για κάθαρση στον τομέα του Συνδικαλισμού κόπηκαν όταν στον λάκκο που έσκαψαν για να βλάψουν το Συνδικάτο μας έπεσαν οι ίδιοι μέσα. Το Συνδικάτο μας ήδη είχε ξεκινήσει έναν αγώνα εναντίον των αυθαιρεσιών του εκλεκτού τους Διευθυντή (συγκεκριμένου ορυχείου), έναν αγώνα που δε θα σταματήσει ποτέ.
Η περίφημη τοποθέτηση των πλαστών αιμοδοσιών που την παραγωγή τους είχαν αναλάβει εργολαβικά, ηγετικά στελέχη του «δήθεν» μεγαλύτερου Συνδικάτου της περιοχής, γύρισε μπούμερανγκ εναντίον τους. Με απειλές, με πιέσεις στα υπηρεσιακά στελέχη να αποκρύψουν την αλήθεια και την αυθαιρεσία μέσα στην οποία κινιόντουσαν. Με παρασκήνιο που να «ακουμπάει» και την δικαιοσύνη, προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια ακόμα και από τους εισαγγελείς που ανέλαβαν την υπόθεση. Στόχος να «κρυφτούν» οι ίδιοι, αυτοί που ιδρύσανε την Εταιρεία αιμοδοτικών αδειών για προφανείς πελατειακούς λόγους. Αποτέλεσμα να τιμωρούνται απλοί εργαζόμενοι που παρασύρθηκαν και κάνανε χρήση της άδειας που δίνανε οι ίδιοι και να μένουν ατιμώρητοι οι συνεργάτες προϊστάμενοι που ενέκριναν την άδεια. Ακόμα και σήμερα δεν παίρνουν θέση αφήνοντας τα θύματα τους, τους απλούς εργαζόμενους να υπογράψουν σαν άλλοι Δηλωσίες αειμνήστων χρόνων της χούντας υπεύθυνες δηλώσεις αν έκαναν χρήση ή όχι της «πλαστής» άδειας που οι άμεμπτοι τους δώσαν.
Η ντροπή και η ανάληψη ευθύνης ξένη στο λεξιλόγιο τους, όπου κυριαρχεί το ψέμα, η υποκρισία, η ανευθυνότητα και το προσωπικό τους βόλεμα. Η ανακοίνωση αυτή στόχο έχει να αναδείξει την αποφασιστικότητά μας απέναντι σε όσους υποσκάπτουν και προσπαθούν να σταματήσουν τις προσπάθειες του Σωματείου μας να κάνει νέα αρχή μέσα στο νέο εργασιακό περιβάλλον που ξεπερνά και τον Μεσαίωνα. Δεν πτοούμαστε στις απειλές, αντιθέτως μας χαλυβδώνουν. Δεν μας σταματούν υποχρεωμένοι και παρασκηνιακά διορισμένοι από άλλες εποχές Διευθυντές και υπηρεσιακά στελέχη.
Έχουμε στοιχεία που θα εκτεθούν τόσο που θα ντρέπονται να κυκλοφορήσουν έξω.
Αυτά για λίγο, τα πολλά σε επόμενη ανακοίνωσή μας αν δεν συνετιστούν «κάποιοι», «αυτοί» που το μόνο που μάθανε είναι να απειλούν και να δημιουργούν Δολοπλοκές.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου: Πασχαλινό ωράριο εμπορικών καταστημάτων

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Το «καλάθι» που έπεσε κατά το χτεσινό εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο, όπου οι ...