Αρχική > Uncategorized > Περιοδεία Ντόρας Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία
None

Περιοδεία Ντόρας Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τετραήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία προγραμματίζει την ερχόμενη εβδομάδα η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο των επαφών και των συναντήσεών της στην ελληνική Περιφέρεια.
Η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», πρόκειται να πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 26 έως και την Δευτέρα 29 Αυγούστου, στο πλαίσιο περιοδείας της στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς τις προηγούμενες μέρες προγραμματίζεται να επισκεφθεί πόλεις της Κεντρικής και Ανατολική Μακεδονίας.
Ειδικότερα, η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις στις πόλεις της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, των Γρεβενών, της Καστοριάς, με τελευταίο σταθμό την Φλώρινα, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων των τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, ενώ δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και ανοιχτή πολιτική ομιλία.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην περιφέρειά μας η κ. Μπακογιάννη πρόκειται να πραγματοποιήσει και τα εγκαίνια των γραφείων της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στην πόλη της Πτολεμαΐδας.
Το πλήρες πρόγραμμα της περιοδείας της Ντόρας Μπακογιάννη στη Δυτική Μακεδονία αναμένεται να ανακοινωθεί από το γραφείο Τύπου του κόμματος εντός των επόμενων ημερών.

Ρ.Β.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team