Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Περιοδεία Β. Καπερνάρου – Ραχήλ Μακρή σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα – Φλώρινα

Περιοδεία Β. Καπερνάρου – Ραχήλ Μακρή σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα – Φλώρινα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


kapernaros-makri

Περιοδεία στους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας πραγματοποιούν σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή η βουλευτής Ν. Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Βασίλειος Καπερνάρος.
Ειδικότερα, κοινή περιοδεία στους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας θα πραγματοποιήσουν η Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Μεταφορών και Υποδομών Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κος Βασίλειος Καπερνάρος σήμερα Σαββάτο 1 και αύριο Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Βασικοί σταθμοί της περιοδείας αυτής θα είναι οι ακόλουθοι:
Σήμερα Σάββατο και ώρα 10:30 π.μ. θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης.
Στις 11:15 π.μ. θα επισκεφθούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης, ενώ στις
12 μ. τον Α.Η.Σ. Καρδιάς.
Στη 1 το μεσημέρι οι δύο βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου του ξενοδοχείου “ΑΛΙΑΚΜΩΝ” στην Κοζάνη
Στις 5:30 μ.μ. θα παραστούν στα εγκαίνια-αγιασμό του Πολιτικού Γραφείου Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης (Ελ. Βενιζέλου 39-Κοζάνη).
Στις 6:30 μ.μ. ο Βασίλης Καπερνάρος θα μιλήσει στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “ΑΛΙΑΚΜΩΝ” στην Κοζάνη. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει και η βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή.
Αύριο Κυριακή 2 Φεβρουαρίου οι δύο βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. θα βρεθούν στην Πτολεμαΐδα όπου θα έχουν στις 10:30 το πρωί συνάντηση με σωματεία εργαζομένων, ενώ 11:15 π.μ. θα επισκεφθούν την Τοπική Κοινότητα Περδίκκα και θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους ανέργων.
Στις 12:30 μ. θα βρίσκονται στη Φλώρινα, όπου με βάση το πρόγραμμα, θα έχουν συνάντηση με φορείς της πόλης στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, καθώς και με τη Συντονιστική Επιτροπή Π.Ε. Φλώρινας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team