Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ … ΕΙΚΟΝΕΣ
None

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ … ΕΙΚΟΝΕΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Προ των πυλών το ΠΑΣΧΑ, η γιορτή της Ελλάδας, των εθίμων και των παραδόσεων και για όλους ξεκίνησε η ευχάριστη οδύσσεια της προετοιμασίας να την υποδεχθούμε.
Η υπερεπάρκεια των αγαθών και η αυξημένη κίνηση στην αγορά, είναι τα χαρακτηριστικά των τελευταίων ημερών και αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, ενώ το δώρο του ΠΑΣΧΑ, έδωσε «ανάσα» στους καταναλωτές.
Εξάλλου αυξημένα μέτρα για την προστασία πεζών και οδηγών έχει πάρει το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαϊδας, για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.
Οι άνδρες της Τροχαίας βρίσκονται επί ποδός ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής της αγοραστικής κίνησης καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για τη ρύθμιση και ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας μέσα στην πόλη.
Εναρμονισμένος με το κλίμα των ημερών και ο Πασχαλινός εορταστικός διάκοσμος της πόλης, για τον οποίο φρόντισε ο Δήμος Πτολεμαϊδας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Απόστολο Καΐδη και με τα συνεργεία του Δήμου, δίνοντας έμφαση στο νόημα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης.
Πασχαλινή εορταστική ατμόσφαιρα δημιούργησε και ο εμπορικός κόσμος της Πτολεμαϊδας, στολίζοντας με τον πιο δελεαστικό τρόπο τις βιτρίνες των καταστημάτων.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team