Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Παρατράγουδα από την ανακήρυξη των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο

Παρατράγουδα από την ανακήρυξη των υποψηφίων από το Πρωτοδικείο

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

kalpi_ekloges_30122013131051

Χωρίς υποψηφίους σε εκλογικές περιφέρειες των δήμων τους μένουν οι Λάζαρος Μαλούτας, Δημήτρης Ζαραφίδης  και Αθανάσιος Κοσματόπουλος

MALOUTAS LAZAROS 2ZARAFIDIS DIMITRIOSKosmatopoulos athanasios

Πονοκέφαλο στους υποψηφίους δημάρχους Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα, Εορδαίας Δημήτρη Ζαραφίδη και Σερβίων- Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο έφερε το Σάββατο η ανακήρυξη των συνδυασμών τους, των Δημοτικών Συμβούλων, Συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων και Συμβούλων και Εκπροσώπων Τοπικών Κοινοτήτων από το Πρωτοδικείο Κοζάνης.
Ο λόγος, η μη κατάθεση του προβλεπόμενου αριθμού υποψηφίων σε κάποιες εκλογικές περιφέρειες (δημοτικές ενότητες) των προαναφερόμενων δήμων, που είχε ως συνέπεια να μένουν χωρίς εκπροσώπηση κάποιες δημοτικές ενότητες των προαναφερόμενων τριών Δήμων του Ν. Κοζάνης
Συγκεκριμένα, χωρίς εκπροσώπηση μένει ο συνδυασμός «Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης» του Λ. Μαλούτα στη δημοτική ενότητα Αιανής, καθώς ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την εκλογική περιφέρεια Αιανής (αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης) Γιώργος Τζέλλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω της εξέλιξης αυτής, καθώς ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια του δήμου Κοζάνης. Χθες μάλιστα βρισκόταν σε εξέλιξη διαδικασία παραινέσεων για την παραίτηση κάποιου άλλου υποψήφιου προκειμένου να ενταχθεί ο Γ. Τζέλλος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Λ. Μαλούτα και να μη μείνει εκτός εκλογών.
Αντίστοιχο πρόβλημα ενέσκηψε και με το ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Ρεύμα Πολιτών Εορδαίας» του υποψηφίου Δημάρχου Εορδαίας, Δημήτρη Ζαραφίδη, καθώς η μη κατάθεση των προβλεπομένων υποψηφίων οδήγησε σε παραίτηση και των υπαρχόντων υποψηφίων στις εκλογικές περιφέρειες του Μουρικίου και του Βερμίου. Ειδικότερα, την παραίτησή τους κατέθεσαν οι δύο υποψήφιοι του συνδυασμού στη δημοτική ενότητα Μουρικίου, Χριστόφορος (Φόρης) Αμοιράς και Παναγιώτης Τάλης, για να μην ακυρωθεί το ψηφοδέλτιο, διότι αντί για 3 υποψηφίους που προβλέπονται στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια υπήρχαν στο ψηφοδέλτιο της κίνησης μόνο δύο υποψήφιοι. «Η ανακήρυξη του συνδυασμού μας έγινε, απλά υποχρεωθήκαμε να κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις. Δεν το γνωρίζαμε εξ αρχής, διότι είχαμε ανθρώπους να συμπληρώσουμε το ψηφοδέλτιο», όπως δήλωσε στον «Π» ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Ζαραφίδης, προσθέτοντας ότι ο Χ. Αμοιράς μεταφέρεται στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Πτολεμαΐδας.
Αντίστοιχο πρόβλημα δημιουργήθηκε με το ψηφοδέλτιο του «Ρεύματος Πολιτών Εορδαίας» και στην εκλογική περιφέρεια της δημοτικής ενότητας Βερμίου, όπου έπρεπε να είναι δύο υποψήφιοι και ήταν μονάχα ένας, ο Πάρις Τεκνετσίδης, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να υποβάλλει την παραίτησή του και σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ζαραφίδη υπέβαλλε αίτηση και εντάσσεται πλέον στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της εκλογικής περιφέρειας Πτολεμαΐδας.
Χωρίς υποψηφίους στη Δημοτική Ενότητα Καμβουνίων του Δήμου Σερβίων- Βελβεντού μένει και το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης» του υποψηφίου δημάρχου Σερβίων- Βελβεντού, Αθανάσιου Κοσματόπουλου, καθώς δεν υπήρχε ο προβλεπόμενος αριθμός υποψηφίων.

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Η Γ. Ζεμπιλιάδου απαντάει στην περιφέρεια για τα μίνκ – ΠΑΝΔΗΜΙΑ επισ. 3: Σχέδιο οργανωμένης παραπλάνησης!

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Η υιοθέτηση των προτάσεων μας αποτελεί για εμάς την καλύτερη απάντηση. Μας αμφισβητεί επιβεβαιώνοντάς μας! Η απάντηση του ...