Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ‘’ΟΑΕΔ’’ Πτολεμαΐδας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ‘’ΟΑΕΔ’’ Πτολεμαΐδας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

DSC08678

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υποκατάστημα του ΟΑΕΔ Πτολεμαΐδας, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης, το Σωματείο Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην ενέργεια, το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών και το παράρτημα του Πανελληνίου Συλλόγου Αλληλεγγύης Συνταξιούχων ΔΕΗ, προτάσσοντας τα θέματα της ανεργίας και των επιδομάτων ανεργίας.

Μιλώντας στον ‘’Π’’ ο πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.ΕΝ Πέτρος Ταταρίδης τόνισε ότι η κινητοποίηση εντάσσεται στην πανελλαδική ‘’καμπάνια’’ των οργανώσεων του ΠΑΜΕ για την ανεργία, τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τη διασφάλιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων.

«Είναι ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης, για να βάλουμε φρένο σ’ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική που φορτώνει στις πλάτες του λαού την κρίση της πλουτοκρατίας» επεσήμανε η πρόεδρος του Συνδικάτου εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Εορδαίας Αγγελική Χατζηδημητρίου, η οποία κάλεσε όλους εργαζόμενους και ανέργους σε έναν κοινό αγώνα.

Το στέλεχος του ΠΑΜΕ αναφέρθηκε και στους επόμενους «σταθμούς» που αφορούν την παράσταση διαμαρτυρίας στην εφορία ενάντια στον ΕΝΦΙΑ και στα χαράτσια, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί, καθώς και την μεγάλη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τις 4 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Πτολεμαΐδας, με αποκορύφωμα το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο της 1ης Νοεμβρίου στην Αθήνα.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: «Το διακύβευμα της πολιτικής και η επιστροφή της φιλοσοφίας» 

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και το Εργαστήριο Κοινωνικών και Μεταναστευτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν να ...