Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Παναγιώτης Πλακεντάς: «Λύθηκε το θέμα της μεταφοράς των μαθητών»

Παναγιώτης Πλακεντάς: «Λύθηκε το θέμα της μεταφοράς των μαθητών»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

plakentasΛήξαν… θεωρείται -σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Π» ο αντινομάρχης Π.Ε. Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Παναγιώτης Πλακεντάς- το θέμα της διακοπής της μεταφοράς των προνηπίων στους παιδικούς σταθμούς. Η ξαφνική απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μη καλύπτει τη δαπάνη για τη μεταφορά σε περιφερειακούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία κοινοποιήθηκε μέσω σχετικής εγκυκλίου πριν λίγες μέρες και είχε ως συνέπεια να διακοπεί «μαχαίρι» η μεταφορά των προνηπίων με ταξί από το ένα χωριό σε άλλο, που πληρώνονταν μέχρι στιγμής από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε στη σχετική ανάρτησή μας . Ο κ. Πλακεντάς διαβεβαίωσε πως «υπάρχει προφορική μέχρι στιγμής εντολή από το Υπουργείο πως θα συνεχιστεί κανονικά η μεταφορά των παιδιών…».

Το θέμα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις σε ολόκληρη την Π.Ε. Κοζάνης και αυτός ήταν ο λόγος που ενεπέβη άμεσα -συγκαλώντας σχετική σύσκεψη σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας- στην αίθουσα συσκέψεων της Π.Ε. Κοζάνης με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά, του προϊσταμένου της Α” θμιας Εκπαίδευσης  και άλλων εκπαιδευτικών φορέων του τόπου.

Ο κ. Πλακεντάς μέσω του «Π» διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει παιδί που να μην μεταφερθεί, καθώς όπως εξήγγειλε «υπάρχει ρητή εντολή από τον περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη εάν παρουσιαστεί οποιοδήποτε θέμα να καλυφθεί από τα ίδια έσοδά μας».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team