Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae-Kwon-Do o Χασιώτης Θεόδωρος αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης
None

Πήρε το εισιτήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Tae-Kwon-Do o Χασιώτης Θεόδωρος αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Απριλίου 2009 διεξήχθει στην Αθήνα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Τae-kwon-do εφήβων/νεανίδων, για το έτος 2009. Μετά από πρόκριση που προηγήθηκε πριν από ένα μήνα, οι 16 καλύτεροι κάθε κατηγορίας κέρδισαν το δικαίωμα συμμετοχής τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με στόχο και όνειρο την πρωτιά, το χρυσό μετάλλιο.
Οι χρυσοί πανελληνιονίκες, έφηβοι και νεανίδες θα είναι οι επίλεκτοι που θα στελεχώσου την εθνική ομάδα της χώρας μας και θα μας εκπρωσοπήσουν, περίπου σε δύο μήνες στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Tae-kwon-do, στο Trelleborg της Σουηδίας.
Ο Κοζανίτικος σύλλογος ΄΄Μακεδονική Δύναμη΄΄ πραγματοποίησε μία πολύ καλή παρουσία για άλλη μια φορά σε επίσημη διοργάνωση. Ο τελικός απολογισμός μεταλλίων είναι: 1 χρυσό – 1 αργυρό – 2 χάλκινα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής Χασιώτης Θεόδωρος στην κατηγορία +78kg εφήβων, και θα αποτελέσει επίσημο μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μας για το 2009. Ο Θ. Χασιώτης θα αναχωρήσει σε δύο εβδομάδες για το προπονητικό κέντρο της Νάουσας, όπου θα πραγματοποιηθεί προετοιμασία όλων των αθλητών που θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα.
Η προετοιμασία τους, ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Tae-kwon-do θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών προπονητών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αθλητές του συλλόγου της πόλης μας Μακεδονική Δύναμη για 7η συνεχόμενη χρονιά, από το 2003, στελεχώνουν την εθνική μας ομάδα. Άλλωστε οι έως τώρα 3 παγκόσμιες, 4 πανευρωπαϊκές, μία βαλκανική διάκριση και περισσότερα από 100 πανελλήνια μετάλλια απαντούν με τον πειστικότερο τρόπο για την δυναμική του συλλόγου.
Τα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/ νεανίδων 2009 κατέκτησαν οι αθλητές :
ΧΡΥΣΟ
Χασιώτης Θεόδωρος, κατηγορία +78kg
ΑΡΓΥΡΟ
Βάββος Χάρης, κατηγορία -55kg
ΧΑΛΚΙΝΟ
Τζέλλος Κλεάνθης, κατηγορία -55kg
Τσέκος Πέτρος, κατηγορία -68kg
Το Δ.Σ. του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη συγχαίρει τους αθλητές για την επιτυχία τους και εύχεται στο αθλητή Χασιώτη Θεόδωρο καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα!

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team