Αρχική > Uncategorized > Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ
None

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailτου παπαδάσκαλου
Κωνσταντίνου Ι. Κώστα

o Προς το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού (μέσω της Δημοτικής Κοινότητας Βελβεντού)
o Κοιν.: Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Αντιπεριφέρεια Κοζάνης
Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης

Απευθύνομαι σε εσάς, αγαπητοί, συν-οικοδόμοι και συν-πάσχοντες για τον κοινό ελληνικό πολιτισμό, με την επιστολή μου αυτή, για να σας επιστήσω την προσοχή σας και την ευθύνη σας, ως αρμόδιους θεσμικούς φορείς, για τον περιφερειακό δρόμο Βελβεντού, που ξεκινά από την κάτω γέφυρα του ξερόλακα μέχρι το ύψος του προσκυνηταριού του αγίου Νεκταρίου, συνολικού μήκους 1.100 μέτρων, και για την σημερινή κατάσταση του οδοστρώματος, που είναι κακή και σε αρκετά σημεία μέρα τη μέρα γίνεται κάκιστη.
Διασχίζοντας κανείς με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια τον περιφερειακό Βελβεντού, διαπιστώνει ιδίοις όμασι την κατάστασή του. Σε αρκετά σημεία η άσφαλτος έχει σπάσει σε μικρά κομμάτια και σε άλλα σημεία το έδαφος έχει υποχωρήσει σχηματίζοντας βαθουλώματα επικίνδυνα για τα πάσης φύσεως οχήματα που περνούν από εκεί με όλες τις ενδεχόμενες κακές συνέπειες για τους επιβαίνοντες. Σε κάποιο μάλιστα βαθούλωμα έχει τοποθετηθεί ένας τενεκές ως σημαδούρα για να αποφεύγουν το επικίνδυνο σημείο οι οδηγοί κάνοντας ελιγμό.
Είναι επίσης γνωστή η μεγάλη κυκλοφορία στον περιφερειακό από τον οποίο περνούν καθημερινά εκατοντάδες τροχοφόρα όλων των ειδών: μοτοσικλέτες, Ι.Χ. αυτοκίνητα, λεωφορεία της γραμμής και τουριστικά λεωφορεία, εκδρομικά με μαθητές, αγροτικά μηχανήματα, τρακτέρ, φορτηγά βαρυφορτωμένα με ξυλεία από τα Πιέρια. Θα μπορούσε να συνιστούσε κανείς μικρές ταχύτητες για όλα τα διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί λύση ορθής αντιμετώπισης των κινδύνων, που θα αυξηθούν αν δεν φροντίσετε εσείς για τη θεραπεία του προβλήματος με επίστρωση ασφάλτου σε όλο το μήκος του περιφερειακού αλλά και με τεχνική παρέμβαση στην υποχώρηση του εδάφους για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων βαθουλωμάτων.
Ευελπιστώντας στην ευαισθησίας σας για το κοινό καλό, σας παρακαλώ να σπεύσετε στην αποκατάσταση του περιφερειακού.

Με τιμή
π. Κωνσταντίνος
Ι. Κώστας, παπαδάσκαλος
5-6-2011

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolem[email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι καβαλάρηδες της Βλάστης για τον Εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονος -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι καβαλάρηδες της Βλάστης τήρησαν και εφέτος την παράδοση και εμφανίστηκαν με τα άλογά τους στο κέντρο του ...