Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Ο ΑΡΓΥΡΗΣ Ν. ΚΛΙΓΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
None

Ο ΑΡΓΥΡΗΣ Ν. ΚΛΙΓΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΣΕ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Στις 30 και 31 Μαΐου έγινε, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, η Γενική Συνέλευση της μεγαλύτερης ελληνικής ομογενειακής οργάνωσης του κόσμου, της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Εκεί ο Βελβεντινός ομογενής Αργύρης Κλίγγος του Νικολάου, που είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Βελβεντινών Φιλαδέλφειας και Γουάιλντγουντ των ΗΠΑ, επελέγη για τη θέση του Κυβερνήτη Μεσοατλαντικών Πολιτειών ΗΠΑ της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Στην Γενική Συνέλευση συμμετείχαν οι προσκεκλημένοι της Ελλάδας και της Κύπρου, ο Αντιπρόσωπος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Σπυρόπουλος, ομάδα ελλήνων βουλευτών και αντιπροσωπείες όλων των τοπικών οργανώσεων της Παμμακεδονικής. Επίσης ο Αργύρης Κλίγγος είναι και μέλος του Δ.Σ. της Παμμακεδονικής Φιλαδέλφειας ΗΠΑ.
Στο διάβα των χρόνων η Παμμακεδονική Ένωση Αμερικής αποτέλεσε το συνεκτικό ιστό των Ελλήνων της ομογένειας και με την αξιόλογη δράση της ύφανε τον καμβά πολλών εθνικών επιτυχιών του Ελληνισμού στις νέες πατρίδες. Είναι η μοναδική αδιάλειπτη, συλλογική, οργανωμένη και προπαντός εθελοντική προσπάθεια, που αριθμεί πολλά χρόνια ζωής σε μια κυψέλη ελλήνων της διασποράς. Όλο αυτό το σπουδαίο αλλά και λεπτό έργο της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής στην πορεία του χρόνου αγγίζει τα όρια της ιεραποστολής και πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον της Ελλάδας.
Σ΄ αυτό το ελληνόπουλο, τον Αργύρη Κλίγγο, που ξεκίνησε από το Βελβεντό για σπουδές στην Αμερική και έχει μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία, του ευχόμαστε καλή θητεία στη νέα του θέση, η οποία εξυπηρετεί πρωτίστως τα εθνικά συμφέροντα της χώρας και της μεγάλης μας ομογένειας στην Αμερική.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Σάββατο στα γήπεδα με το e-ptolemeos.gr- Τελικά Αποτελέσματα στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας- Πρόγραμμα Κυριακής

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Τα αποτελέσματα του Σαββάτου στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας: Α΄ Κατηγορία Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας- ΠΑΣ Φλώρινας 2-2 (Ι. Παλλικρούσης ...