Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Ομιλία για «Τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού»

Ομιλία για «Τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού»

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


phaistosdisk2

Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας έχει την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενεί τον Δρ Γκάρεθ Όουενς σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παρουσίαση-ομιλία με θέμα ‘Τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού’, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.
Ο Δρ Γκάρεθ Όουενς είναι Γλωσσολόγος- Αρχαιολόγος και συντονιστής του Προγράμματος « ERASMUS +» του ΤΕΙ Κρήτης. Ο διακεκριμένος Ελληνοβρετανός καθηγητής τα τελευταία έξι χρόνια ασχολείται με τη μελέτη του Δίσκου της Φαιστού, το αίνιγμα της Μινωικής Κρήτης και σε συνεργασία με τον καθηγητή Φωνητικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Τζον Κόλεμαν έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο την δική τους «Ανάγνωση» του Δίσκου της Φαιστού.
Η διεύθυνση του σχολείου καλεί όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και όλους τους κατοίκους της περιοχής να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να «ξεναγηθούν» στο γοητευτικό χώρο της ιστορικής γλωσσολογικής έρευνας, από έναν εξαιρετικό ερευνητή, χαρισματικό ομιλητή και φίλο της Ελλάδας.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team