Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Οι πολίτες του Άργους Ορεστικού διέδωσαν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας με μια ξεχωριστή ποδηλατοδρομία

Οι πολίτες του Άργους Ορεστικού διέδωσαν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας με μια ξεχωριστή ποδηλατοδρομία

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με δεκάδες ποδήλατα πλημμύρισε το απόγευμα της Κυριακής η πόλη του Άργους Ορεστικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Καστοριάς για την 11η λαμπαδηδρομία του Συλλόγου αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή ποδηλατοδρομία διαδίδοντας σε όλους την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, η οποία με γνώμονα την ανιδιοτέλεια και την ισχυρή βούληση μπορεί να σώσει ανθρώπινες ζωές.
Παράλληλα, ενθαρρυντικά μηνύματα δόθηκαν και για την αλλαγή νοοτροπίας των πολιτών οι οποίοι παρακινήθηκαν να δώσουν μια περισσότερο ανθρώπινη όψη στην πόλη τους χρησιμοποιώντας τα ποδήλατά τους.
Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εξαιρετική παρουσία νεανικών συγκροτημάτων της πόλης και του Δημοτικού Ωδείου Άργους Ορεστικού, ενθουσιάζοντας τους παρευρισκομένους και αποσπώντας το θερμό τους χειροκρότημα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA 20130922_194447 20130922_193932 20130922_193649

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team