Αρχική > Uncategorized > ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
None

ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Τα ονόματα των προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων στο δήμο Κοζάνης, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πάρις Κουκουλόπουλος, κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Ειδικότερα, αναλαμβάνουν πρόεδροι οι παρακάτω:
Στη ΔΕΥΑΚ ο Γιάννης Κοκολιάρης, στη ΔΕΜΚΟ ο Θεόδωρος Βασδάρης, στη ΔΕΤΚ και στη ΔΕΠΑΚΠ η Νικολέτα Μπουμπόναρη, στη ΔΕΤΕΝΕΚ η Παρθένα Τουμπουλίδου, στη ΔΕΠΕΠΟΚ ο Μανόλης Παφίλης, στο Δημοτικό Ωδείο ο Ευάγγελος Καραπάτσιος, στους Παιδικούς Σταθμούς ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο ΔΑΚ ο Θεόδωρος Καρυπίδης, στην ΠΑΝΔΩΡΑ ο Χάρης Γελαδάρης, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη ο Μάρκος Φλώρος και στα ΚΑΠΗ, ο Αναστάσιος Αναστασούδης.
Δημοτική Αστυνομία
Στο μεταξύ, το δημοτικό συμβούλιο αποδέχτηκε δύο από τις οκτώ νέες αρμοδιότητες που παραχωρεί στη Δημοτική Αστυνομία ο νέος νόμος. Οι οκτώ νέες αρμοδιότητες προστίθενται στις είκοσι που κατείχε μέχρι τώρα η Δημοτική Αστυνομία. Κατόπιν εισήγησης του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Παπαγεωργίου, γίνονται δεκτές οι δύο από τις οκτώ προτεινόμενες αρμοδιότητες, καθώς όπως σημείωσε «ο νέος νόμος εκχωρεί στην Τ.Α. τις νέες αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, αλλά τα έσοδα από τα πρόστιμα πάνε στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν επαρκεί το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας για την ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων». Μάλιστα ο στρατηγός και σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Τζέκης, σημείωσε ότι «με την ανάληψη των νέων αρμοδιοτήτων θα αντιμετωπίσουν προβλήματα μεγάλοι δήμοι, όπως Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Χανιά κ.λ.π. που έχουν πάνω από πενήντα δημοτικούς αστυνόμους».
Ανθρωπιστική βοήθεια
Τέλος, το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης καταδίκασε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, τον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης και τη σφαγή αμάχων και μικρών παιδιών, ενώ συγχρόνως αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των προσπαθειών για τη συγκέντρωση και αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο λαό της Παλαιστίνης, για τον οποίο εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα του για ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team