Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Οι εκπρόσωποι της ΤΕΔΚ για τις Γ.Σ. της ΑΝΚΟ ΑΕ και της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ
None

Οι εκπρόσωποι της ΤΕΔΚ για τις Γ.Σ. της ΑΝΚΟ ΑΕ και της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Σάββας Ζαμανίδης και οι δήμαρχοι Σερβίων και Βερμίου Δημοσθένης Κοκολιός και Σοφοκλής Σιδηρόπουλος αντίστοιχα, θα εκπροσωπήσουν την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΕΔΚ) Νομού Κοζάνης στη γενική συνέλευση της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας (ΑΝΚΟ) ΑΕ που πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Ιουνίου.
Ο ορισμός των εκπροσώπων της ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης στη γενική συνέλευση της ΤΕΔΚ έγινε στη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου χθες Πέμπτη, όπου μοιράστηκαν και οι μετοχές της ΑΝΚΟ ΑΕ που κατέχει η ΤΕΔΚ στους εκπροσώπους της ως εξής: Στον Σάββα Ζαμανίδη αποδόθηκαν μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσό 163.962 ευρώ και από 100.000 ευρώ στους κ.κ. Κοκολιό και Σιδηρόπουλο. Σημειώνεται ότι το σύνολο των μετοχών που κατέχει η ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης ύψους 263.962 ευρώ αποτελεί το 41% των μετοχών της ΑΝΚΟ ΑΕ.
Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚ έγινε επίσης ο ορισμός των εκπροσώπων της ΤΕΔΚ στη γενική συνέλευση της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ. Την ΤΕΔΚ θα εκπροσωπήσει ο κ. Δημοσθένης Μαυρίδης, με αναπληρωτή τον Σοφοκλή Σιδηρόπουλο.

Ρ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

154 Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Covid-19 έγιναν σήμερα στους πολίτες των Σερβίων

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στους 154 ανέρχονται οι έλεγχοι με τεστ ταχείας ανίχνευσης που διενεργήθηκαν σήμερα στον Δήμο Σερβίων στο πλαίσιο ...