Αρχική > Uncategorized > Ξεκίνησαν οι εγγραφές του εαρινού εξαμήνου στο Κολέγιο Περρωτής
None

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του εαρινού εξαμήνου στο Κολέγιο Περρωτής

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το εαρινό εξάμηνο είναι στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν στις 16 Φεβρουαρίου.
Η ευκαιρία που προσφέρεται από το Κολέγιο Περρωτής αφορά όλους τους νέους της χώρας, παρέχοντας δεύτερη περίοδο εγγραφών τον Φεβρουάριο 2009. Το νέο πρόγραμμα σπουδών είναι πιστοποιημένο από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, προετοιμάζοντας κατάλληλα τους σπουδαστές για επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα στους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, του marketing και του αγροτουρισμού.
Εφόσον οι σπουδαστές προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, η Σχολή έχει τη δυνατότητα να παρέχει διαμονή και σίτιση, όπως επίσης και ένα πλούσιο πρόγραμμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων. Ακόμη, το Κολέγιο Περρωτής ως τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το οποίο είναι ένα μη-κερδοσκοπικό ίδρυμα, μπορεί και προσφέρει μειωμένα δίδακτρα και κόστος διαμονής για τους σπουδαστές του.
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1904  στη Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του πληθυσμού της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Τα κύρια εκπαιδευτικά της τμήματα είναι: η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Επαγγελματικό Λύκειο, Γενικό Λύκειο και Επαγγελματική Σχολή), το μεταδευτεροβάθμιο πρόγραμμα Κολέγιο Περρωτής, και το Τμήμα Δια Βίου Μάθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα 2310.492817 ή 6944.661713, και e-mail gsouga@afs.edu.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team