Αρχική > Uncategorized > ΝΕΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ
None

ΝΕΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΚΔΟΤΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο «Φιλίππειον» της Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας τίμησε τους ανθρώπους των γραμμάτων και του Πολιτισμού.
Μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και η συμπατριώτισσά μας Συγγραφέας και ποιήτρια Παρθένα Τσοκτουρίδου, η οποία για πολλοστή φορά βραβεύεται για την συγγραφική και πολιτιστική της δράση.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο πρόεδρος του Συνδέσμου εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Χαρ. Μπαρμπουνάκης επεσήμανε ότι οι βραβεύσεις αυτές γίνονται με στόχο να δοθεί ώθηση για περισσότερες συγγραφικές προσπάθειες, καθώς και για την τόνωση φιλαναγνωσίας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρύτανης του Α.Π.Θ. Αναστάσιος Μάνθος, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής καθώς και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων της Θεσσαλονίκης.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...