Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ
None

ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΟ αγώνας του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για προσλήψεις στη ΔΕΗ από την περιοχή μας, υπήρξε δυναμικός και διαχρονικός στην λογική, ότι μόνο με τον απαραίτητο αριθμό εργαζόμενων μπορεί να υπάρξει αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, αλλά και να επιλυθούν μία σειρά από σοβαρά ζητήματα που ξεκινούν από την υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας και φθάνουν να αγγίζουν ζητήματα όπως το περιβάλλον, οι εργασιακές σχέσεις, η απόδοση του προσωπικού.
Οι τελευταίες κινητοποιήσεις του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ήρθαν να ενισχύσουν το κοινό αίτημα για ακόμα περισσότερες προσλήψεις από την περιοχή, προκειμένου και η Επιχείρηση να λειτουργεί κατά το δυνατότερο αποτελεσματικά, αλλά και η περιοχή να ¨ανασάνει¨ εργασιακά σε μια εποχή μεγάλης ανεργίας.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του αγώνα είναι ορατά, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και το σίγουρο είναι ότι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τον επιθυμητό στόχο.
Στο πλαίσιο αυτό, το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ προσκαλεί όλους τους επιτυχόντες του διαγωνισμού της ΔΕΗ για το 2008 τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης φάσης, προκειμένου να γίνει ενημέρωσή τους πάνω σε μία σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με την πρόσληψή τους. Η συνάντηση θα γίνει στο Ξενοδοχείο ¨Παντελίδης¨ την Παρασκευή 10 Απριλίου 2009 και ώρα 7 το απόγευμα.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

ΥπΑΑΤ Μάκης Βορίδης: Θεσπίζεται διαβατήριο για τα ιπποειδή με στόχο την περαιτέρω θωράκιση των δικαιωμάτων τους

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης σε συνέχεια των αδιάκοπων προσπαθειών που καταβάλλει το Υπουργείο για ...