Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Νέα αίθουσα πινγκ πονγκ στην Πτολεμαΐδα
None

Νέα αίθουσα πινγκ πονγκ στην Πτολεμαΐδα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με τα εγκαίνια μιας νέας αίθουσας πινγκ πονγκ, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Απρίλη, η διοίκηση του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας προσπαθεί να καλύψει το έλλειμμα σχετικών αθλητικών εγκαταστάσεων στην Εορδαία.
Πρόκειται για μια ενοικιαζόμενη αίθουσα από τον Όμιλο Αντισφαίρισης η οποία βρίσκεται απέναντι από το κλειστό κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας (Σουρμένων 21), στην οποία φιλοξενείται το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ-πονγκ).
Τη χαρά του για τη λειτουργία της αίθουσας αυτής εξέφρασε ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσιάρας, επισημαίνοντας ότι η αίθουσα έχει ανακαινισθεί πλήρως από τον Όμιλο και διαθέτει τέσσερα τραπέζια πινγκ-πονγκ, αποδυτήρια, γραφεία, καθώς και ρομπότ προπόνησης για την εξάσκηση των αθλητών.
Τα μαθήματα γίνονται από δύο προπονητές, τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα- Τετάρτη και Παρασκευή από 6μ.μ. έως 8μ.μ.), ενώ όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας και νέων τμημάτων αρχαρίων.
Ο κ. Τσιάρας άδραξε την ευκαιρία να κάνει μία ακόμη αναφορά στην έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη των αθλημάτων αντισφαίρισης στην Πτολεμαΐδα αλλά και γενικότερα στην Εορδαία και την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των εγκαταστάσεων στο υπό ανέγερση “Κέντρο Αντισφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας” στην περιοχή Κουρί, σε έκταση που παραχώρησε για το σκοπό αυτό ο πρώην δήμος Πτολεμαΐδας, καθώς και την αποπληρωμή των έργων που έχουν κατασκευαστεί μέχρι στιγμής.
Επανέλαβε μάλιστα ότι με την ολοκλήρωσή του το Κέντρο Αντισφαίρισης δεν θα συμβάλλει μονάχα στην ανάπτυξη των αθλημάτων αντισφαίρισης αλλά θα καταστήσει την περιοχή μας προορισμό αθλητικού τουρισμού, καθώς η περιοχή θα μπορεί πλέον να φιλοξενεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που θα συμβάλλουν στην οικονομική της ενίσχυση.

Ρ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team