Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Μυστική συνεδρίαση της ΤΕΔΚ
None

Μυστική συνεδρίαση της ΤΕΔΚ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Συνεδρίασε χτες με κάθε μυστικότητα το δ.σ. της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης, το οποίο αποφάσισε κατά πλειοψηφία την κατάργηση του ΚΕΚ της πρώην νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.
Ουσιαστικά είναι μία απόφαση, «τυπική», όπως χαρακτηρίστηκε, αφού η εξέλιξη αυτή προβλέπεται από τον «Καλλικράτη» και ήδη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε την κατάργηση των ΚΕΚ Κοζάνης και Γρεβενών, με παράλληλη μετακίνηση του προσωπικού στην Περιφέρεια.
Πάντως, στην χτεσινή συνεδρίαση δημιουργήθηκε ένταση, καθώς ο Μανόλης Γκάσης έθεσε το ερώτημα γιατί γίνονται «εν κρυπτώ» οι συνεδριάσεις και δεν καλούνται οι δημοσιογράφοι, όπως έγινε και την προηγούμενη φορά στο θέμα για τις μετοχές της ΔΙΑΔΥΜΑ. Ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Σάββας Ζαμανίδης, απάντησε ότι «πρόκειται για θέματα ρουτίνας και δεν χρειάζεται να κληθούν τα ΜΜΕ». Επίσης, οι τόνοι ανέβηκαν όταν σύμβουλος του δ.σ. της ΤΕΔΚ, παρατήρησε σε έντονο ύφος, «πως ενημερώθηκαν οι δημοσιογράφοι» και υπήρξαν ανάλογα δημοσιεύματα για το θέμα της ΔΙΑΔΥΜΑ, αν και δεν είχαν κληθεί.

Χ.Β.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team