Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεοκλήτου ο Εορτασμός της Αγίας Θέκλας Μηλοχωρίου

Με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεοκλήτου ο Εορτασμός της Αγίας Θέκλας Μηλοχωρίου

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

theoklitos

Λαμπρός και με την δέουσα επισημότητα ήταν και ο φετινός εορτασμός της προστάτιδας του Μηλοχωρίου Αγίας Θέκλας.

Η εόρτιος τιμή της Ισαποστόλου Αγίας ξεκίνησε από την παραμονή της εορτής με τον καθιερωμένο πανηγυρικό εσπερινό και τη λιτάνευση της ιεράς εικόνος στους δρόμους του χωριού, όπου συμμετείχε πλήθος πιστών.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκαν ο όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκλήτου, ο οποίος αναφέρθηκε στο βίο της εορτάζουσας Αγίας Θέκλας, ευλογώντας το πλήρωμα της εκκλησίας.

Το ‘’πάτερ ημών’’ ανέγνωσε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Απόστολος Καΐδης και Ιωάννης Τσοκτουρίδης, ο πρόεδρος Νίκος Φουρκιώτης και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Μηλοχωρίου, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την δεξίωση στο Τοπικό Κατάστημα Μηλοχωρίου που περιελάμβανε πλήθος εδεσμάτων τα οποία παρασκεύασαν οι κυρίες του χωριού.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΔΙΑΛΕΞΗ: «Το διακύβευμα της πολιτικής και η επιστροφή της φιλοσοφίας» 

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης και το Εργαστήριο Κοινωνικών και Μεταναστευτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλούν να ...