Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ
None

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΤΙ ΤΟ 2011 ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΗΣ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Πλημμύρισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας, στην εκδήλωση, που διοργάνωσε για 5η συνεχή φορά η Διοίκηση, για την κοπή της βασιλόπιτας της Αθλητικής Ακαδημίας Κολύμβησης «ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ».
Στο σύντομο απολογισμό για το έργο που έχει επιτελέσει η Ακαδημία στα λίγα χρόνια ζωής της, ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Πολυχρονίδης, είπε ότι η μεγάλη συγκομιδή των μεταλλίων από αγώνες πανελλαδικής εμβέλειας, το αποδεικνύει.
Δίνοντας την ταυτότητα της Ακαδημίας ο κ. Πολυχρονίδης υπογράμμισε ότι στη δύναμη της περιλαμβάνει 600 ενεργά μέλη με σημαντικές επιδόσεις στο πανελλήνιο προβάλλοντας το άθλημα της κολύμβησης, ενώ διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο μέλλον εκμεταλλευόμενοι τις σημαντικές υποδομές, που διαθέτει η πόλη.
Η καλή πορεία των ‘’ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ’’ αποδεικνύεται από το αποτέλεσμα υπογράμμισε ο προπονητής Δημήτρης Καραγιάννης, τονίζοντας ότι 8 αθλητές της ομάδας θα λάβουν μέρος για πρώτη φορά στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Φεβρουαρίου στο ‘’Ποσειδώνιο’’ κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι δύο αθλητές της Ακαδημίας, που συμμετείχαν στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Αθήνα, οι Γεώργιος Παντελίδης και Ζήσης Παντζούρης, οι οποίοι με έκδηλη την συγκίνηση στα πρόσωπά τους αφιέρωσαν τα βραβεία στους προπονητές και στις οικογένειές τους.
Εκπροσωπώντας την Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Ασπράγκαθος χαιρέτησε την εκδήλωση, ενώ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με την ευχή το άθλημα της κολύμβησης να πάει ακόμη καλύτερα με την αρωγή και της Δημοτικής Αρχής.
Παράλληλα την δική τους βασιλόπιτα έκοψαν οι Δύτες του Κολυμβητηρίου της Πτολεμαΐδας με την παρουσία του προέδρου της ΔΕΥΑΠ Δημήτρη Τσαγκαλίδη, ενώ οι εκπαιδευτές καταδύσεων Δημήτρης Μαλιόπουλος της Πτολεμαΐδας και Άγγελος Βασιλειάδης ‘’Άκουα – λαντ’’ της Χαλκιδικής τόνισαν ότι γίνεται μία καλή προσπάθεια μεταξύ των δύο ομάδων, ώστε να φέρουν την ‘’κατάδυση’’ στην περιοχή μας και να γνωρίσει ο κόσμος τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team