Αρχική > Uncategorized > Με την Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου συζήτησαν τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας
None

Με την Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου συζήτησαν τις περιβαλλοντικές τους ανησυχίες οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Θερμή ήταν η υποδοχή από την Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, των μαθητών των δύο τελευταίων τάξεων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας όταν την επισκέφτηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους.
Η Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στην καθημερινότητά τους, αναφορικά με την αύξηση των χώρων αναψυχής, την λειτουργία ποδηλατοδρόμου, την αναβάθμιση του πρασίνου και των πάρκων καθώς και με την προστασία του περιβάλλοντος.
«Χαίρομαι να ακούω τις προτάσεις σας, καθώς αυτές πηγάζουν από την παιδική ψυχή σας θα λάβω υπ’ όψιν όλα αυτά που μου ζητάτε, καθώς συμπεριλαμβάνονται στους στόχους της Δημοτικής Αρχής για περισσότερο πράσινο και δημιουργία νέων πάρκων και χώρων άθλησης» επεσήμανε η κ. Βρυζίδου απευθυνόμενη στα παιδιά, στα οποία έδωσε και κάποιες χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την συμβολή τους στην προσπάθεια όλων για μία πόλη καθαρή και ανθρώπινη.
Τέλος η Δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές για τις περιβαλλοντικές τους ευαισθησίες και την συμμετοχή τους σε ανάλογο πρόγραμμα με την υπεύθυνη Ελένη Παπαδοπούλου και τις δασκάλες τους Αναστασία Λεγνίδου, Κατηφένια Καλαφάτη, Σωτήρα Βαμβακά και Αθηνά Φώτη, καθώς προηγήθηκε της επίσκεψης στο Δημαρχείο, δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο του Μουσικού Σχολείου, με την τοποθέτηση 9 δένδρων, ένα για κάθε τάξη, με την συνδρομή του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Απόστολου Χατζόπουλου και της Γεωπόνου του Δήμου Μαρίας Σπανοδημητρίου.
Άξιες συγχαρητηρίων είναι οι πρωτοβουλίες αυτές των σχολείων, δεδομένου ότι τα παιδιά έχουν τον δικό τους μοναδικό τρόπο να «περνούν» σημαντικά περιβαλλοντικά μηνύματα.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team