Αρχική > Uncategorized > ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ
None

ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΆρθρο του Μιχ. Ραμπίδη
τ. μέλους Κ.Ε./Ν.Δ.

Από τις εθνικές εκλογές (4-10-09) μέχρι και σήμερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πρώτευσε στην πολιτική σκηνή του τόπου μόνο μια φορά. Στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στη θέση του προέδρου του κόμματος (29-11-09), με τη θριαμβευτική συμμετοχή περίπου 800.000 ψηφοφόρων-μελών.
Με πρωταγωνιστή τον κόσμο της η Ν.Δ. έσπασε το φράγμα μιας εκλογικής συντριβής, έστειλε το μήνυμα …. και έδωσε στόχο και όραμα στη νέα ηγεσία και το λαό.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, τα λάθη του παρελθόντος και οι <<συνοδοιπόροι βαρίδια>> κρατούν συρρικνωμένο το κόμμα, παρά τις << εγκληματικές>> πολιτικές και το Βατερλό της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.
Είμαι βέβαιος ότι σύντομα τα όποια λάθη της Ν.Δ. θα μοιάζουν πταίσματα μπρος στις <<κακουργηματικές>> πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ.
Έχω τη σιγουριά ότι τα <<βαρίδια>> αφού δεν τη γλίτωσαν με τη λίστα στο 18μηνο, θα απομακρυνθούν από τους ψηφοφόρους στις εθνικές εκλογές.
Πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο με πρωταγωνιστή ξανά τον κόσμο της η Ν.Δ. θα φύγει μπροστά, θα ξεκολλήσει από τα μίζερα νούμερα των σφυγμομετρήσεων και θα αφήσει μόνο του πίσω το ΠΑΣΟΚ της αναλγησίας, της απελπισίας και του μνημονίου.
Η ανεπάρκεια των θέσεων ή η διαστρέβλωση τους από τους καλοπληρωμένους μιντιακούς, επιβάλλουν άμεση επιστροφή στο λαό.
ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. Με ρεαλισμό και ειλικρίνεια, με τόλμη και περηφάνια, χωρίς σκιές και πισωγυρίσματα, δίχως ακρότητες και λαϊκισμό.
Αυτό φυσικά δεν ακυρώνει ούτε σταματά τη διαδικτυακή διαβούλευση που στην εξέλιξη της από κοινού, θα έχει τη μεγίστη συμμετοχή.
Οι σημερινοί Έλληνες θέλουν και απαιτούν να έχουν άποψη για τα μεγάλα ζητήματα, για το μέλλον της χώρας και το δικό τους και σε κανέναν δεν χαρίζουν <<λευκή επιταγή>>. Θέλουν να εκφράζουν άποψη και να εισακούονται οι μεμονωμένες και φυσικά οι πλειοψηφικές φωνές:
Για την ανάπτυξη, την υγεία, την παιδία, τον πολιτισμό και την εξωτερική πολιτική. Θέλουν να ξέρουν ποιοί είναι οι << καλοί>> , οι Άραβες που μας έλεγαν για χρόνια ή το Ισραήλ; Πόσο πατριωτικό και περήφανο είναι να προσκυνάμε τον τάφο του Κεμάλ;
Θέλουμε να ξέρουμε ποια είναι η πολιτική μας για τον αριθμό των βουλευτών (ισχύει η πρόταση του προέδρου για 200;) και πόσο απαραίτητο είναι να καθιερωθεί σταθερός και συνταγματικά κατοχυρωμένος χρόνος εθνικών εκλογών;
Απαιτούν να γνωρίζουν για την αξιοκρατία και την διαφάνεια και ακόμη γιατί δεν έχουν ευθύνη οι κλέφτες και οι απατεώνες του κάθε υπουργικού συμβουλίου. Και πόσο τέλος πάντων δύσκολο είναι το περιβόητο και παρερμηνευμένο πόθεν έσχες;
Θέλουν να ξέρουν για την ορθότητα καταγγελίας του μνημονίου και γιατί δεν βγαίνει ο λογαριασμός και δεν οδηγεί σε λύση όπως ισχυρίζεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Οικονόμου, ο οποίος και το ψήφισε.
Αγωνιούν να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με την ξεχασμένη αποκέντρωση και το μόνιμο ψηφοθηρικό χάιδεμα των μεταπρατών των αστικών κέντρων.
Έχουν την ανάγκη να πουν την άποψή τους για πολλά, θέλουν να τα γνωρίζουν όλα.
Γιατί πρέπει να έχει λόγο ο πολίτης και να γνωρίζει ο λαός. Μόνον έτσι φρενάρεις τη διαστρέβλωση και την παραπληροφόρηση, οργανώνεις σωστά την άμυνά σου και προετοιμάζεις την αποτελεσματική και νικηφόρα αντεπίθεσή σου. ‘’Ό ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ’’.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Οι καβαλάρηδες της Βλάστης για τον Εορτασμό του Αγίου Παντελεήμονος -VIDEO

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι καβαλάρηδες της Βλάστης τήρησαν και εφέτος την παράδοση και εμφανίστηκαν με τα άλογά τους στο κέντρο του ...