Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Εκδηλώσεις > Με μια επιτυχημένη εκδήλωση “Καλωσόρισε” το 2013 ο Σύλλογος Ποντίων Άρδασσας
None

Με μια επιτυχημένη εκδήλωση “Καλωσόρισε” το 2013 ο Σύλλογος Ποντίων Άρδασσας

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς επέλεξε η Διοίκηση του Συλλόγου Ποντίων Άρδασσας, προκειμένου να πραγματοποιήσει μία Εορταστική Παραδοσιακή και Ελληνική Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη νεολαία της περιοχής.
Καινοτομώντας το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να συγκεντρώσει όλους τους νέους της ευρύτερης περιοχής στο φυσικό του χώρο, την εστία του (Πνευματικό Κέντρο), προσφέροντας παραδοσιακή και σύγχρονη Ελληνική μουσική με προσκεκλημένο τον γνωστό DJ Πάνο Χαριτίδη, όπως δήλωσε στον “Π” ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος, προσθέτοντας ότι λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών επιλέχθηκε μια πιο οικονομική διασκέδαση σε όσους παρευρέθησαν.
<<Στόχος μας είναι να υιοθετήσουμε την βραδιά νεολαίας, διατηρώντας τα παραδοσιακά στοιχεία>> υπογράμμισε ο Αντιπρόεδρος Νικόλαος Κυψίδης.
Από την πλευρά του ευχαριστώντας την Διοίκηση για την πρόσκληση, ο χαρισματικός Μουσικός Παραγωγός Πάνος Χαριτίδης, τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες βοηθούν στη σύσφιξη των νέων μεταξύ τους και στην προσήλωσή τους στην παράδοση .
Το εγχείρημα της Διοίκησης απέδωσε καρπούς, καθώς οι νέοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, διασκεδάζοντας με τις μουσικές επιλογές του μουσικού παραγωγού, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στις ερχόμενες απόκριες.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργάνωσε επιμορφωτικό webinar με τη συμμετοχή 1.500 εκπαιδευτικών

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ σε συνεργασία με τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Αρναίας, Βιστωνίδας, Ελευθερίου Κορδελιού & Βερτίσκου, Κιλκίς, Παρανεστίου, ...