Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κοινωνία > Μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά τμήματα σε σχολεία της Κοζάνης. Έκλεισε ακόμα ένα στο 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά τμήματα σε σχολεία της Κοζάνης. Έκλεισε ακόμα ένα στο 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Ακόμα ένα τμήμα προστέθηκε σε αυτά που είναι κλειστά στα σχολεία της Κοζάνης μιας και έως τις 26/10 αναστέλλει τη λειτουργία του το τμήμα Α4 στο 6ο Γυμνάσιο Κοζάνης.

Από εκεί και μετά  κλειστά θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή 25 Οκτωβρίου το 4ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Κοζάνης, λόγω κορωνοϊού και μέχρι τις 23/10 κλειστό θα παραμείνει και το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης.

Η απόφαση για κλείσιμο των εν λόγω σχολικών μονάδων γίνεται εφόσον υπάρχουν τρία τουλάχιστον κρούσματα, διασυνδεδεμένα μεταξύ τους.

 Κλειστά  θα παραμείνουν 1 τμήμα μέχρι 21/10 στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης, 1 τμήμα στο 3ο Γυμνάσιο Κοζάνης μέχρι 18/10, 2 στο 2ο ΓΕΛ Κοζάνης μέχρι 19/10.

Επίσης, στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, κλειστό μέχρι 21 Οκτωβρίου θα παραμείνει λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού το Δημοτικό Σχολείο Βαθυλάκκου-Mεσσιανής του δήμου Σερβίων.

Επίσης, αναστέλλει τη λειτουργία του μέχρι 21/10 το τμήμα ΣΤ1 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, μέχρι τις 23/10 το 10ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης, μέχρι τις 20/10 η ΣΤ΄ Τάξη του 7ου Δημοτικού Κοζάνης ενώ μέχρι τις 21/10 κλειστό θα είναι και το νηπιαγωγείο Αιανής.

Τέλος μέχρι τις 23 Οκτωβρίου κλειστό θα είναι και το 1ο ΕΕΕΕΚ Κοζάνης.


Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Κόλαση το Περιφερειακό Συμβούλιο- Κασαπίδης: «Τρώγατε και δεν πληρώνατε»- Καρυπίδης: «Δε συμμετέχουμε σε παραληρήματα»

Κοινοποίησε το.... Facebook Twitter Print email Απίστευτες εκφράσεις και ένταση άνευ προηγουμένου προκλήθηκε πριν από λίγο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής ...