Αρχική > Uncategorized > Μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Ν.Α. Φλώρινας
None

Μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Ν.Α. Φλώρινας

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Με δικό της περίπτερο συμμετείχε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας και η ΑΝΦΛΩ, στην 6η έκθεση αγροτουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Χίου, από τις 30 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου.
Το περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας παρουσίασε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Μοιράστηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό του Νομού, ενώ προσφέρθηκαν και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τη Φλώρινα, όπως κρασί, τσίπουρο και λικέρ.
Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, το περίπτερο μας μεταξύ των άλλων, επισκέφθηκε η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κατερίνα Μπατζελή, ο Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλης Διβάρης, οι Βουλευτές του Νομού Χίου, κ. κ. Ελπίδα Τσουρή και Κωνσταντίνος Μουσουρούλης και ο Νομάρχης Χίου, κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης.
Ο Νομάρχης Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, προσέφερε στους επισκέπτες παραδοσιακά προϊόντα και βιβλία για το Νομό Φλώρινας, ενώ σε ολιγόλεπτη σύσκεψη με την κ. Υπουργό, της έθεσε τα προβλήματα του Νομού Φλώρινας και την προσκάλεσε να επισκεφθεί το Νομό Φλώρινας.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team