Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Μείωση εορταστικού τζίρου κατά 53% στα Γρεβενά

Μείωση εορταστικού τζίρου κατά 53% στα Γρεβενά

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

emporikos syllogos grevena

Τηλεφωνική έρευνα πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών σε εκατό-πέντε μέλη του για την εμπορική κίνηση την περίοδο των Χριστουγέννων.
Δυσαρέσκεια δήλωσε η πλειοψηφία των καταστημάτων του Νομού από την κίνηση της αγοράς κατά την διάρκεια των εορτών σε ποσοστό 73%, ενώ αντίθετα το 27% δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι στην ίδια ερώτηση.
Μείωση στο τζίρο τους σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο παρατήρησαν οι περισσότεροι επιχειρηματίες σε ποσοστό 53%, ενώ στα ίδια επίπεδα παρέμεινε το 33% και μόλις το 10% διαπίστωσε αύξηση του τζίρου του.
Επιπλέον, το 13% των καταστημάτων διαπίστωσε τουριστική κίνηση κατά την διάρκεια των εορτών, σε αντίθεση με το 87% που απάντησε αρνητικά.
Τέλος, ικανοποιημένοι δήλωσαν το 98% επιχειρηματιών από τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου στην προσπάθεια του να τονώσει την αγοραστική κίνηση.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Νέος Πρόεδρος στην Τηλεθέρμανση Αμυνταίου (ΔΕΤΕΠΑ) ο Ιορδάνης Μπάντης

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Αποκεντρώνει αρμοδιότητες ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος Μπιτάκης, με σκοπό την πιο ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου και των ...