Αρχική > Uncategorized > ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
None

ΜΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email
subscribe!

Την επέλαση του μαρτιάτικου χιονιά δέχεται από χτες η Δυτική Μακεδονία, κυρίως οι ορεινοί νομοί Φλώρινας και Καστοριάς, όπου το έστρωσε κανονικά, ακόμη και μέσα στις πόλεις.
Το ύψος του χιονιού στο νομό Φλώρινας έφτασε τα πέντε με δέκα εκατοστά. Χτες σε ολόκληρο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού η συγκοινωνία διεξάγονταν με δυσκολία και μόνο με αντιολισθιτικές αλυσίδες. Στο νομό Καστοριάς η χρήση των αντιολισθιτικών αλυσίδων ήταν απαραίτητη σε ορεινές διαβάσεις, όπως: Στον επαρχιακό δόμο Καστοριάς – Φλώρινας μέσω Βιτσίου από το 22ο έως το 28ο χιλιόμετρο, στον επαρχιακό δρόμο Φλώρινας – Αμυνταίου μέσω Κλεισούρας από το 25ο έως το 40ο χιλιόμετρο και στον επαρχιακό δρόμο Καστοριάς – Ιωαννίνων μέσω Νεστορίου από το 30ο έως το 55ο χιλιόμετρο.
Χτες, χιόνιζε και στους νομούς Κοζάνης και Γρεβενών, το έστρωσε στα ορεινά, ωστόσο η συγκοινωνία διεξάγονταν κανονικά. Η χιονόπτωση σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία συνεχιζόταν και τις απογευματινές ώρες.
Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της ΔΕΣΕ, των νομαρχιών και των δήμων, καθώς και της εταιρίας που ανέλαβε τον αποχιονισμό της Εγνατίας οδού βρισκόταν σε ετοιμότητα.

Χ.Β.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
sidiros
x

Check Also

Τροποποίηση Προγράμματος Δρομολογίων ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαϊδας Α.Ε. από Δευτέρα,10 Μαΐου

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Δείτε επίσης στο E-PTOLEMEOS.GR: Κατασκευαστική Εταιρεία επιθυμεί να προσλάβει προσωπικό σε μορφή μόνιμης απασχόλησης η με σύμβαση εργασίας ...