Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Μέτρα αστυνόμευσης για τις ημέρες του Πάσχα
None

Μέτρα αστυνόμευσης για τις ημέρες του Πάσχα

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Από την Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, ενόψει των Εορτών του Πάσχα, θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα αστυνόμευσης, που θα στοχεύσουν αφενός στην διευκόλυνση της τροχαίας κίνησης στο οδικό δίκτυο και αφετέρου στην προστασία της περιουσίας των κατοίκων και της ησυχίας τους.
Συγκεκριμένα, αυτές τις ημέρες που παρατηρείται μεγάλη κίνηση τροχοφόρων στους δρόμους, θα κινούνται καθημερινά και όλο το 24ωρο περιπολικά αυτοκίνητα, τα οποία θα επεμβαίνουν ρυθμίζοντας την κυκλοφορία σε περίπτωση που οι ανάγκες το επιβάλλουν. Επίσης σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου θα τοποθετείται η απαιτούμενη σήμανση και θα λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα για την ειδοποίηση των οδηγών για τα υπάρχοντα προβλήματα, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων. Επιπλέον, συνεργεία τροχονόμων θα διενεργούν ελέγχους στους οδηγούς με σκοπό την αποτροπή διάπραξης τροχαίων παραβάσεων και ιδιαίτερα εκείνων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα.
Ιδιαίτερη βαρύτητα επίσης από τις Υπηρεσίες θα δοθεί και στην ασφάλεια των πολιτών, με πρώτο μέλημα την προστασία της περιουσίας τους. Για τον λόγο αυτό θα αυξηθούν οι πεζές περιπολίες στην πόλη της Φλώρινας και σε άλλες περιοχές του Νομού, κυρίως στους χώρους όπου υπάρχει συγκέντρωση ατόμων, όπως Ιερούς Ναούς, τράπεζες, λαϊκές αγορές και εμπορικά καταστήματα, με σκοπό την αποτροπή κλοπών.
Παράλληλα θα ληφθεί κάθε μέτρο για την αποτροπή θορύβων και διαταράξεων προερχομένων από καταστήματα με μουσική, παράγοντες που έχουν σχέση με την ποιότητα της ζωής των κατοίκων.
Τέλος για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει ο πολίτης και ανάγεται στα καθήκοντα της Αστυνομίας, να απευθύνεται στις κατά τόπο αρμόδιες υπηρεσίες.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team