Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > Λύσεις στα προβλήματα με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση
None

Λύσεις στα προβλήματα με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Με θλίψη και αγανάκτηση πληροφορήθηκα από τον έντυπο τύπο, σήμερα 25-6-2008, το θλιβερό συμβάν που έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη του Βαζελώνα, εναντίον του Νομάρχη Κοζάνης κ. Γιώργου Δακή. Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν συμβάλλουν στην επίλυση των πολλών και μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός μας, αλλά πλήττουν την ομαλή δημοκρατική λειτουργία και τους θεσμούς.
Είμαι βέβαιος ότι αποτελεί ένα μεμονωμένο και ατυχές επεισόδιο, το οποίο αποδοκιμάζουν όλοι οι φιλήσυχοι και δημοκρατικοί πολίτες του Δήμου Ελλησπόντου, παρά τη δικαιολογημένη αγανάκτηση από τον εμπαιγμό που υφίστανται από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Απαιτείται από όλους ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να πετύχουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας και θα πρέπει επιτέλους οι κυβερνώντες να κατανοήσουν ότι πρέπει να τηρούν τις δημόσιες δεσμεύσεις τους.

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

154 Τεστ Ταχείας Ανίχνευσης Covid-19 έγιναν σήμερα στους πολίτες των Σερβίων

Μοίρασε το άρθρο...FacebookTwitteremail Στους 154 ανέρχονται οι έλεγχοι με τεστ ταχείας ανίχνευσης που διενεργήθηκαν σήμερα στον Δήμο Σερβίων στο πλαίσιο ...