Αρχική > Ελλάδα > Κ. Μητσοτάκης: Κάθε απόλυση θα ακολουθείται από μία πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ

Κ. Μητσοτάκης: Κάθε απόλυση θα ακολουθείται από μία πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailKYRIAKOS_MHTSOTAKHS2_514_355

Το επόμενο εξάμηνο θα έχει ολοκληρωθεί η σωστή και δίκαιη «κινητικότητα» των δημοσίων υπάλλήλων, τονίζει ο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκης.

«Δεν είμαι ο υπουργός των απολύσεων, αλλά της αξιολόγησης» τονίζει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» και προσθέτει: «Μην ξεχνάτε ότι για κάθε έναν υπάλληλο, που θα φεύγει, θα έρχεται ένας, ο οποίος σήμερα περιμένει στην…ουρά του ΑΣΕΠ. Αυτή είναι η πραγματική αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού».

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει λόγο για «πολύ δύσκολο στοίχημα», όταν μιλά για μεταμόρφωση της Δημόσιας Διοίκησης μέσα σε σχετικά σύντομο χρόνο, απορρίπτει την τακτική του «ξαφνικού θανάτου» μιας μεγάλης εταιρείας του Δημοσίου και σημειώνει πως το επόμενο βήμα θα γίνει μέσα από την απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την επίσπευση της έκδοσης δικαστικών αποφάσεων, αναφερόμενος σε αριθμό υπαλλήλων, όπως λέει 4.000-6.000, που εκμεταλλεύονται τους αργούς ρυθμούς απονομής της Δικαιοσύνης.

Προαναγγέλλει ότι την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε αναμένεται να συναντήσει τα μέλη της τρόικας των δανειστών, θα επισημάνει ότι η διαδικασία της «κινητικότητας» δεν έχει ποσοτικούς στόχους και ότι χρειάζεται κάποιους μήνες για να γίνει σωστά και δίκαια. Θέτει, δε, ως χρονικό όριο για την επίτευξη αυτού του στόχου, το προσεχές εξάμηνο.

 

newsit.gr

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

Εμβολιάστηκε γιαγιά 100 ετών στο Ηράκλειο – Ο συγκλονιστικός διάλογος με τον γιατρό

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Το όνομά της είναι Χρυσούλα Μανούσου. Είναι 100 ετών, μένει στο Ηράκλειο Κρήτης και έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα ...