Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > «Κόκκινο πανί…» για το Δ.Σ. Κοζάνης η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Μιλούν για «πολιτική σκοπιμότητα….»

«Κόκκινο πανί…» για το Δ.Σ. Κοζάνης η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Μιλούν για «πολιτική σκοπιμότητα….»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

DSC02011 (2)

Με θέμα συζήτησης την επανάληψη διαδικασίας εκλογής εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, ξεκίνησε η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης. Η επανάληψη πραγματοποιείται έπειτα από ακύρωση της πρώτης απόφασης από την Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κα Ευταξά, απόφαση που ακύρωσε την εκλογή εκπροσώπων  των παρατάξεων της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης για την ΠΕΔ.

Πριν λίγο από του βήματος τοποθετήθηκε στο Σώμα ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος και σε δηλώσεις του στα Μ.Μ.Ε. στάθηκε κυρίαρχα στην απόφαση της κας Ευταξά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «ίσως πίσω από τη συμπεριφορά της κας Ευταξά να υπάρχει κάποια άλλη πολιτική σκοπιμότητα. Εμείς έχουμε πλήρη φάκελο τεκμηρίωσης και εισήγηση από τις νομικές υπηρεσίες της ΠΕΔ να πάμε σε ακύρωση της απόφασης και σε εκλογή νέων μελών…», είπε, για να τονίσει πως «η Αποκεντρωμένη Διοίκηση είναι αναρμόδια να εμπλακεί στη διαδικασία…».

 

DSC02012 (2)

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα ο οποίος απευθυνόμενος προς τα όσα «καταλογίζει» στο Δ.Σ. η κα Ευταξά και τα όσα ανέφερε η ίδια μέσω τοπικού τηλεοπτικού δικτύου είπε χαρακτηριστικά: «είναι εξαιρετκά περίεργο η απόφαση της κας Ευταξά και ο ζήλος που επέδειξε να βγει στις τηλεοράσεις. Είναι πολλούς μήνες εδώ και είναι ελάχιστες -αν όχι η πρώτη φορά- που η ίδια κάνει δηλώσεις», σχολίασε. Μάλιστα, ο κ. Μαλούτας έριξε κι άλλο «λάδι στη φωτιά»… καταλογίζοντάς της πως «στον τόπο μας υπήρξαν και σημαντικότερα πράγματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. και τους πολίτες και η ίδια ήταν απούσα», ανέφερε.

Αυτή τη στιγμή επί του θέματος τοποθετούνται στη διαδικασία οι λοιποί επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Κοζάνης.

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team