Αρχική > Uncategorized > ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΜΝΗΝΩΝ»
None

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΟΜΝΗΝΩΝ»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Πάνω από 35 μονάδες αίματος συγκέντρωσε ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κομνηνών «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ» στο πλαίσιο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που διοργάνωσε τον Μάρτιο στο χώρο του παλιού Δημαρχείου του Δ.Δ. Κομνηνών του Δήμου Βερμίου.
Για τα μέλη του δραστήριου Συλλόγου η Εθελοντική Αιμοδοσία θεωρείται ως κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, ενώ σε κάθε κάλεσμα της Διοίκησης για προσφορά αίματος, η συμμετοχή τους είναι αθρόα.
Εξάλλου στόχος του Ομίλου είναι η ευαισθητοποίηση και η απόκτηση συνείδησης «εθελοντή αιμοδότη» των κατοίκων του χωριού και ιδιαίτερα των νέων, που ανταποκρίνονται ενεργά σε κάθε ανάλογη πρωτοβουλία.
Με τις δραστηριότητές τους αυτές οι “Φίλοι του βουνού” εκτός από τα οικολογικά τους μηνύματα στέλνουν και μηνύματα εθελοντισμού δείχνοντας και το κοινωνικό τους πρόσωπο. Επισημαίνεται ότι μετά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης του Συλλόγου προέκυψε το εξής Διοικητικό σχήμα, με την επανεκλογή του προέδρου Νικολάου Τεληγιαννίδη.
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής:
Πρόεδρος Νικόλαος Τεληγιαννίδης
Αντιπρόεδρος Ιορδάνης Σανξαρίδης
Γραμματέας Αναστασία Παπαδοπούλου
Ταμίας Σάββας Γεωργιάδης
Μέλος Ευστάθιος Παπαδόπουλος
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μέλη του Ομίλου είναι ενεργά, με μπροστάρη τον αεικίνητο Περικλή Θεοδωρίδη, στηρίζοντας κάθε δραστηριότητα της Διοίκησης και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων της.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team