Αρχική > Uncategorized > ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ»
None

ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΙ ΜΑΚΕΔΝΟΙ»

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή το βράδυ ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Οι Μακεδνοί» στο χώρο του συλλόγου, για τα τμήματα ενηλίκων ενώ για τα παιδικά τμήματα η κοπή της πίτας έγινε την περασμένη Παρασκευή.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαδίκας Θωμάς ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. σε όλα τα μέλη και στους φίλους του συλλόγου που ήταν παρόντες, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία, χαρά και προκοπή και πολλές επιτυχίες για το 2010 τόσο στους ίδιους όσο και στο σύλλογο, ενώ τους ευχαρίστησε για την αγάπη που δείχνουν στον σύλλογο. Τους παρότρυνε να αγκαλιάσουν και φέτος κάθε δραστηριότητα του συλλόγου και να βοηθήσουν το Δ.Σ., ώστε επάξια ο σύλλογος να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής και όχι μόνο, αφού «Οι Μακεδνοί» έχουν πλούσια δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντινομάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης κ. Σβώλης Γεώργιος και ο πρώην Αντινομάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης κ. Τσότσος Παύλος καθώς και πολλοί φίλοι του συλλόγου.
Ο Αντινομάρχης Ν. Κοζάνης κ. Σβώλης Γεώργιος ευχήθηκε στο Δ.Σ καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πλούσια δράση του συλλόγου και στην ικανότητά του να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Παράλληλα δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό των «Μακεδνών», όποτε του ζητηθεί.
Τυχερή της βραδιάς για τα τμήματα των ενηλίκων, αφού σ’ αυτήν έτυχε το φλουρί, ήταν η δασκάλα των παιδικών τμημάτων η κ. Μητροπούλου Κωνσταντίνα, κερδίζοντας ένα πολύ όμορφο κόσμημα προσφορά του μέλους του συλλόγου της κ. Λότσιου Λίτσας. Για τα παιδικά τμήματα τυχερός ήταν ο Βάϊος Λαμπαδάς ο οποίος κέρδισε ένα mp4 player, προσφορά του συλλόγου.
Στη συνέχεια η βραδιά κύλησε όμορφα με τους Μακεδνούς να ανταλλάσουν ευχές, να γεύονται τα πλούσια εδέσματα που με πολύ μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου και να χορεύουν μέχρι αργά το βράδυ …

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Μαδίκας Θωμάς
Ο Γ. Γραμματέας
Αδαλουζίδης Θεόφιλος

Κοινοποιήστε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print
Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο ptolemeos@e-ptolemeos.gr
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team