Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
None

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
emailΤην Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαϊδας και η βράβευση των καλύτερων αθλητών για τη χρονιά που πέρασε.
Στην φιλόξενη αίθουσα ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ του ξενοδοχείου ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ συγκεντρώθηκαν όλοι οι αθλητές του Ομίλου με τους γονείς τους, όλα τα μέλη του Ομίλου και πλήθος επίσημων καλεσμένων.
ΤΟ Δ.Σ. φρόντισε τη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα με τον πλούσιο μπουφέ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές νυν και πρώην, αντινομάρχες, νυν και πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικού σύμβουλοι.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ευχές της εκκλησίας για το νέο χρόνο και για τους αθλητές από τον Σεβασμιώτατο Αρχιμανδρίτη π.Αυγουστίνου.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ομίλου κ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΑΡΑΣ μίλησε για τις επιτυχίες των αθλητών την χρονιά που πέρασε και αναφέρθηκε εκτεταμένα στη μεγάλη επιτυχία της κατασκευής του Αθλητικού Κέντρου Αντισφαίρισης στη θέση Κουρί. Τόνισε την ανάγκη δημιουργίας στον ίδιο χώρο και ενός κλειστού γηπέδου λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας και δεδομένου του μεγάλου αριθμού αθλητών που προπονούνται καθημερινά χειμώνα – καλοκαίρι.
Την εκδήλωση χαιρέρισαν ο αντιδήμαρχος κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙΔΗΣ, ο αντινομάρχης κ.ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΤΣΟΣ, που τόνισαν την αμέριση συμπαράστασγ δημάρχου και Νομάρχη αντίστοιχα, και ο πρών βουλευτής κ.ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΩΤΙΔΗΣ.
Βραβεύτηκε ο αθλητής του Ομίλου ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΟΥΜ για την εισαγωγή του στο Μαθηματικό Τμήμα του ΑΠΘ.
ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ
ΤΣΙΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ 10αρια
ΒΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ 14 αρια
Στον τυχερό της βασιλόπιτας μικρό αθλητή ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ευχόμαστε πάντα πρώτος και.
Δώρα αναμνηστικά μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά.

Κοινοποίησε το....
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
sidiros
x

Check Also

«Θολό» το τοπίο για το άνοιγμα των σχολείων -Κεραμέως: Αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και την απόφαση του πρωθυπουργού

Κοινοποίησε το....FacebookTwitterPrintemail Οι ειδικοί είναι οι αρμόδιοι για να ανάψουν το «πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των σχολείων επισήμανε σήμερα ...