Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Τοπική Επικαιρότητα > Κατάληψης συνέχεια αποφάσισε το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Εορδαίας

Κατάληψης συνέχεια αποφάσισε το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Εορδαίας

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


panagiotidis haralampos

Συνεχίζεται η κατάληψη του Δημαρχείου Εορδαίας, η οποία θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει αποχή των δημοτικών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους, σύμφωνα με την ανάλογη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο, που συνεδρίασε εκτάκτως την Πέμπτη το πρωί, μετά την εξουσιοδότηση που έλαβε από την Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, για εξέταση όλων των θεμάτων.

Σύμφωνα με δηλώσεις στον “Π” του Προέδρου του Σωματείου Χαράλαμπου Παναγιωτίδη αποφασίστηκε η συμμετοχή στο πανδυτικομακεδονικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, καθώς και στη μηχανοκίνητη πορεία, η οποία θα προηγηθεί στην Πτολεμαΐδα, ξεκινώντας από το γήπεδο έως το υδραγωγείο.

Ο Πρόεδρος του σωματείου κάλεσε όλα τα μέλη και τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, καθώς θα διατεθούν και λεωφορεία για την μετακίνησή τους στην Κοζάνη, ενώ αναφέρθηκε και στην ολονύκτια συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, αλλά και στη μεγάλη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Τρίτη, ημέρα ψήφισης του “επίμαχου” νομοσχεδίου.

Στο μεταξύ περιφρουρώντας την κατάληψη του Δημαρχείου, όπου καθολική ήταν η συμμετοχή των εργαζομένων, ο Πρόεδρος του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών της Περιφέρειας Νίκος Μαλακόζης τόνισε: «Θα συμμετάσχουμε σε όλες τις εκδηλώσεις, που γίνονται στην Εορδαία και ζητούμε από τους τοπικούς βουλευτές τη μη ψήφιση των μέτρων την Τρίτη. Θέλουμε όλη την κοινωνία δίπλα μας και δηλώνουμε αντίθετοι στα μέτρα δουλοπρέπειας».

«Γενναία» χαρακτήρισε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας να ζητήσει από την ΚΕΔΕ την κατάθεση των κλειδιών όλων των Δήμων που διαφωνούν με τις απολύσεις, ο Πρόεδρος του Σωματείου Σχολικών Φυλάκων Δυτικής Μακεδονίας Σίμος Γιαννακτσίδης, τονίζοντας ότι εκτός από την Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε δίπλα μας και την τοπική κοινωνία, που συνειδητοποιεί τι έχει γίνει.

 

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ 

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team