Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Παραπολιτικά > Επίκαιρος > Καλή εβδομάδα – Ο Επίκαιρος καταγράφει…

Καλή εβδομάδα – Ο Επίκαιρος καταγράφει…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


ontime

Καλή εβδομάδα
Γεμάτο το Σαββατοκύριακο… Με εκδηλώσεις, τελετές ορκωμοσίας, και πολλά άλλα ωραία.

Στους Πόντιους 1
Αυτοί που φεύγουν, ήταν μέσα στην αίθουσα, και παριστάνοντας ότι δεν τρέχει τίποτα, ευχαριστούσαν κάθε εμπλεκόμενο με την ανέγερση του κτιρίου, και του έδιναν συγχαρητήρια. Αυτοί που έρχονται, ήταν παρόντες, αλλά έξω από το κτίριο, θέλοντας να δείξουν τη δυσφορία τους για τα κακώς κείμενα. Ωστόσο, θέλοντας να τιμήσουν τη διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης, αλλά και να αναγνωρίσουν τη σημασία της ίδιας της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού, οι Θοδωρής Καρυπίδης και Παναγιώτης Πλακεντάς, παρέστησαν με αυτό το συμβολικό τρόπο, ο οποίος θεωρήθηκε η “χρυσή τομή” από τους παριστάμενους!

Στους Πόντιους 2
Κατά τα άλλα, αίσθηση έκανε ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο οποίος στο χαιρετισμό του, έκανε καθαρά πολιτισμική προσέγγιση, στέλνοντας μήνυμα ενότητας σε ακροατήριο με εκπροσώπους της “παλιάς σχολής”. Η Ραχήλ Μακρή, εντός θέματος, αλλά εκτός κλίματος, πήρε το λόγο απλά για να αντιπολιτευθεί, θεωρώντας πως βρίσκεται στο Κοινοβούλιο.

Στη ΖΕΠ
Φανερή η αντικυβερνητική διάθεση στην ορκωμοσία. Προφανώς λόγω του κλίματος ανατροπής, την οποία απαίτησαν οι πολίτες κατά την εκλογική διαδικασία του Μαΐου. Οι περισσότεροι από τους παριστάμενους, απόρησαν που οι κυβερνητικοί βουλευτές απείχαν, σε άλλους πάλι, τους φάνηκε απολύτως λογικό, καθώς ο υποψήφιος τότε Περιφερειάρχης, είχε ήδη ξεκινήσει τον πόλεμο και ζητούσε την παραίτησή τους.

Θεσμικά
Πανταχού παρών, ο Σάββας Ζαμανίδης. Με σεμνότητα που δεν πέρασε απαρατήρητη, και χωρίς να διεκδικεί την προσοχή των φωτογράφων, εκπροσώπησε το Δήμο Εορδαίας στην πολιτιστική και πολιτική δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου.

Ο Επίκαιρος

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team