Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Uncategorized > ΙΔΡΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
None

ΙΔΡΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Η απόφαση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει στην ίδρυση κέντρου απεξάρτησης ναρκωτικών στην Κοζάνη, είναι ιδιαίτερα σημαντική και καθοριστική για την περιοχή μας.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η καλύτερη δυνατή απάντηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποι μας, προς τους οποίους η οργανωμένη Πολιτεία, κράτος και αυτοδιοίκηση, οφείλει και πρέπει να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, συμβάλλοντας με κάθε πρόσφορο μέσο για να τα αντιμετωπίσουν και να τα ξεπεράσουν.
Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τις προσπάθειες του Δήμου Κοζάνης να δημιουργηθεί κέντρο απεξάρτησης, που εκφράστηκαν και μέσω της απόφασης 132/2008 που πάρθηκε ομόφωνα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Μαρτίου 2008.
Σχολιάζοντας την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, σημείωσε τα εξής: «Μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση μια τέτοια απόφαση αφ΄ ενός γιατί έτσι θα δοθεί απάντηση στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες στην περιοχή μας και αφ΄ ετέρου γιατί με τον τρόπο αυτό στέλνουμε και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το σύνολο της κοινωνίας. Το μήνυμα ότι κανένα πρόβλημα, ακόμα και αν αυτό αφορά ένα μικρό κομμάτι της κοινωνίας μας, δεν μας αφήνει αδιάφορους, αλλά θα μας βρίσκει πάντοτε αποφασισμένους να παλέψουμε και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που το αντιμετωπίζουν, μέχρι αυτό να λυθεί οριστικά. Κανείς δεν περπατά μόνος του στο Δήμο Κοζάνης».

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team