Συμβαίνει τώρα
Αρχική > Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Οργή Μπουτάρη με τους υπαινιγμούς για τη σύντροφό του – »Το χαμόγελο ξέρετε που θα το βάλετε»…

Θεσσαλονίκη: Οργή Μπουτάρη με τους υπαινιγμούς για τη σύντροφό του – »Το χαμόγελο ξέρετε που θα το βάλετε»…

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email


Μια ερώτηση και ένα ειρωνικό χαμόγελο προκάλεσαν την αντίδραση του Γιάννη Μπουτάρη…
333_396_355_396_355_396_355

Το θέμα της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014 συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις. Μετά το ζήτημα που προέκυψε με την παραίτηση και την επιστροφή της Μαρίας Πασχαλίδου, το θέμα επανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μάτης.

Ο κ. Μπουτάρης κλήθηκε και πάλι να δώσει εξηγήσεις για τη θέση της συντρόφου του στο «Thessaloniki 2014» και ο ίδιος απάντησε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου: «Φτάνουν οι υπαινιγμοί για τον ρόλο της κυρίας Σάινερ κύριε Μάτη…

Μέχρι ενός σημείου είναι αυτή η ιστορία. Σας εξήγησα και την προηγούμενη φορά ότι η κα Γκαμπριέλα Σάινερ είναι υπάλληλος της Ελληνογερμανικής Συνεργασίας, η οποία συνεργάζεται έτσι κι αλλιώς με τη διοίκηση του δήμου. Η ίδια οικοιωθελώς και αφιλοκερδώς συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας. Εξυπηρετεί στη γραμματειακή υποστήριξη. Είναι μια γυναίκα καταξιωμένη επαγγελματικά, περισσότερο από εσάς».

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο Χρήστος Μάτης χαμογέλασε και τότε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σχολίασε: «Το χαμόγελό σας το ειρωνικό ξέρετε που θα το βάλετε».

newsit.gr

Μοίρασε το άρθρο...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Στείλε μας Φωτογραφίες, Μηνύματα και Καταγγελίες στο [email protected]
kotzampasis

Συντάκτης: e-ptolemeos team